Δελτία Τύπου

Οι Student.com και Studapart διευκολύνουν την εύρεση φοιτητικών καταλυμάτων για τους Έλληνες που θα φοιτήσουν στη Γαλλία


Η Student.com, η μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης φοιτητικής στέγης παγκοσμίως που φιλοξενεί περισσότερα από ένα εκατομμύριο καταλύματα σε 400 πόλεις σε όλο τον κόσμο, και η Studapart, ο ηγέτης στην εύρεση φοιτητικών καταλυμάτων στην Γαλλία με περισσότερα από 100.000 δωμάτια, ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την επέκταση των παρεχόμενων υπηρεσιών τους. Στο εξής, οι φοιτητές από όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την συνεργασία αυτή.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Student.com, θα εμπλουτίσει σημαντικά την προσφορά της σε διαθέσιμα δωμάτια στη Γαλλία, προσφέροντας περισσότερες επιλογές σε περισσότερες πόλεις. Παράλληλα, η Studapart θα επεκτείνει τα διαθέσιμα δωμάτιά της με χιλιάδες επιλογές για φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στο εξωτερικό. Πλέον, η γαλλική ιστοσελίδα θα προσφέρει σε φοιτητές και πανεπιστημιακούς συνεργάτες φοιτητικά καταλύματα σε διάφορα μέρη του κόσμου, χάρη στην Student.com, η οποία διαθέτει φοιτητικές κατοικίες από τη Μαδρίτη έως τη Σαγκάη και το Τορόντο.

Ο Luke Nolan, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Student.com, δήλωσε: «Η στρατηγική συνεργασία με τη Studapart, μια κορυφαία πλατφόρμα εύρεσης καταλυμάτων στη Γαλλία, θα μας δώσει τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε άμεσα στην αυξανόμενη ζήτηση που προκύπτει από διεθνείς φοιτητές που αναζητούν φοιτητικές κατοικίες στη Γαλλία. Η διευρυμένη παροχή διαθέσιμων δωματίων θα παρακινήσει περισσότερους φοιτητές από το εξωτερικό να επιλέξουν την Γαλλία ως προορισμό σπουδών.»

Η Γαλλία, μία από τις αγαπημένες χώρες σπουδών για τους φοιτητές παγκοσμίως, αποτελεί μία από τις κύριες αγορές για το Student.com, γεγονός που αποδεικνύεται και από τον διπλασιασμό των κρατήσεων σε φοιτητικά καταλύματα σε μόλις ένα χρόνο. Παρά το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της ζήτησης για στη Γαλλία προέρχεται από την Κίνα και την Ευρώπη, η Student.com προβλέπει αύξηση της ζήτησης και από άλλες αγορές, καθώς όλο και περισσότερα προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πραγματοποιούνται πλέον στα αγγλικά. Ακόμη ένας παράγοντας είναι και η ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ Γαλλίας και Ινδίας.

Ο Alexandre Ducœur, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Studapart, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με τη Student.com θα μας επιτρέψει να συνδυάσουμε τους τομείς εξειδίκευσής μας για να επιτύχουμε τον κοινό μας στόχο - να διευκολύνουμε την εμπειρία των φοιτητών σε ότι αφορά την εύρεση κατοικίας με μια δωρεάν, ασφαλή και φιλική προς το χρήστη λύση. Πλέον, θα είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στη ζήτηση φοιτητών που σκοπεύουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό.»

Σχετικά με τη Student.com
Η Student.com αποτελεί τη μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης φοιτητικής στέγης παγκοσμίως και φιλοξενεί περισσότερα από 1 εκατομμύριο δωμάτια σε 400 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει ως στόχο να διευκολύνει την κράτηση φοιτητικής διαμονής μέσω μιας δωρεάν υπηρεσίας παγκοσμίως, η οποία δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια και την ευκολία χρήσης. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει λάβει 70 εκατομμύρια δολάρια από επενδυτές, συμπεριλαμβανομένων των VY Capital, Li Ka-Shing’s Horizons Ventures, Expa, των ιδρυτών του Spotify, Daniel Ek και Martin Lorentzon, του Hugo Barra, VP Εικονικής Πραγματικότητας του Facebook, καθώς και του ιδρυτή της Breyer Capital, Jim Breyer.


Το xnews.gr συλλέγει ειδήσεις και άρθρα από ελληνικά ειδησεογραφικά sites και τα παρουσιάζει περιληπτικά σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη σας. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα γεγονότα όπως μεταδίδονται σε real time, συνδυάστε την ενημέρωσή σας από διαφορετικές πηγές.
xnews.gr - Real Time News - Δελτία Τύπου & Επικοινωνία με το xnews.gr στο email: gotoxnews@gmail.com - Facebook: Facebook


UP