Δελτία Τύπου

G Leo ft. Robert - This Time - New Single


Ο G_LeO - κατά κόσμον, Λεονάρντο Γιάνκο - είναι ένας νεαρός ταλαντούχος καλλιτέχνης ο οποίος ασχολείται με τη μουσική τα τελευταία 8 χρόνια ενώ παράλληλα ακολουθούσε σχετικές με τον ήχο σπουδές.
Εργάστηκε σε πολλά studio στην Αθήνα δίπλα σε ηχηρά και πασίγνωστα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας ως παραγωγός αλλά και δημιουργός σε επιτυχίες της Ελένης Φουρέϊρα, του Νίκου Βουρλιώτη, του Rocfellaz, αλλά και σε καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως Peter Jakson, Ablaze, Snik κ.α.
Πρόσφατα, ο G_LeO μετακόμισε - λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων - στην Αγγλία δοκιμάζοντας πλέον εκεί τις δυνάμεις του ως παραγωγός δίπλα σε διεθνούς φήμης καλλιτέχνες ενώ παράλληλα, κυκλοφόρησε το πρώτο δικό του κομμάτι με τίτλο....."This time"!

Δείτε το Music Video εδώ:

http://bit.ly/GLeo_ThisTime_FtRobert

Listen/Stream: http://smarturl.it/ThisTime_GLeo
wav link: http://bit.ly/2AoevXW


Το xnews.gr συλλέγει ειδήσεις και άρθρα από ελληνικά ειδησεογραφικά sites και τα παρουσιάζει περιληπτικά σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη σας. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα γεγονότα όπως μεταδίδονται σε real time, συνδυάστε την ενημέρωσή σας από διαφορετικές πηγές.
xnews.gr - Real Time News - Δελτία Τύπου & Επικοινωνία με το xnews.gr στο email: gotoxnews@gmail.com - Facebook: Facebook


UP