Δελτία Τύπου

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΙΚΗΣ


Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους μας στην Περιφέρεια Αττικής, που μας εμπιστεύτηκαν και σε αυτές τις αρχαιρεσίες και μας έβαλαν για μια ακόμη φορά στο τιμόνι του Συλλόγου μας.
Με το 53,7% που μας έδωσαν, αναδείξανε με αποφασιστικό τρόπο την θέλησή τους να συνεχίσουμε μέσα από το Σύλλογο το δρόμο του αγώνα και της διεκδίκησης για τα δικά μας αιτήματα, για τις δικές μας ανάγκες.

Οι συνάδελφοί μας σταθήκανε κόντρα στη λάσπη, το ψέμα και τη συκοφαντία και εκφράσανε και με την ψήφο τους αυτό που εδώ και καιρό λέγανε, ότι «επιτέλους έχουμε Σωματείο»…

Με δυνατή φωνή απαιτήσανε να συνεχίσουμε και μέσα από την ΟΣΥΑΠΕ το δρόμο, που χαράξαμε και καταφέραμε να δώσουμε ώθηση στη δράση όλων των πρωτοβάθμιων Συλλόγων των Περιφερειών.

Δίνουμε και πάλι υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πείσμα να υπηρετούμε τα «δικά» μας συμφέροντα, ότι θα συνεχίσουμε αταλάντευτα να αγωνιζόμαστε για την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος, κόντρα στη γραμμή της υποταγής στην κερδοφορία και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρηματικών ομίλων, που για λογαριασμό κυβερνήσεις, Περιφερειακές & Δημοτικές Αρχές συνθλίβουν δικαιώματα, μισθούς και συντάξεις.

Θα παλέψουμε για να εκφραστεί μεγαλύτερη συμμετοχή όλων των συναδέλφων στη νέα μας θητεία, σε όλα τα μέτωπα πάλης, που έχουμε μπροστά μας, προκειμένου να πολλαπλασιαστεί η δράση και η δυναμική μας, που αποτελούν προϋποθέσεις για καλλίτερα αποτελέσματα στους αγώνες μας.


Το xnews.gr συλλέγει ειδήσεις και άρθρα από ελληνικά ειδησεογραφικά sites και τα παρουσιάζει περιληπτικά σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη σας. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα γεγονότα όπως μεταδίδονται σε real time, συνδυάστε την ενημέρωσή σας από διαφορετικές πηγές.
xnews.gr - Real Time News - Δελτία Τύπου & Επικοινωνία με το xnews.gr στο email: gotoxnews@gmail.com - Facebook: Facebook


UP