free
hit counter

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γρηγορίου: «Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, πιο ποιοτικός και φέτος ο Ολυμπιακός»

O Πανιώνιος επιστρέφει στη δράση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος με εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, καθώς φιλοξενεί τον Ολυμπιακό το Σάββατο, αλλά ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να επιβάλει τον δικό της ρυθμό.

«Ποτέ δεν έχω σταθεί σε μονάδες.

Έχω σταθεί γενικά στη φιλοσοφία μιας ομάδας και αντιμετώπιση ανασταλτικά και επιθετικά το πως μπορούμε εμείς να χτυπήσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι ή οποιαδήποτε ομάδα αν θέλετε, αλλά το κυρίαρχο είναι ότι θα πρέπει και εμείς να κάνουμε αυτά που θέλουμε και επιθετικά και ανασταλτικά για να μπορέσουμε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό.

Δεν είμαστε από τις ομάδες που από την αρχή της σεζόν κλείνουν χώρους ή περιμένουν να βγάλουν κάποια αντεπίθεση. Το χω τονίσει άλλωστε πως από το καλοκαίρι θα πρεπε ν αλλάξουμε φιλοσοφία φέτος», δήλωσε στη Nova ο Έλληνας τεχνικός.

Παράλληλα, σχολίασε ότι η ομάδα του Πειραιά έχει το πιο ποιοτικό ρόστερ της Super League και τη φετινή σεζόν. Αναλυτικά μίλησε για: - το διάστημα της διακοπής και πως δούλεψε η ομάδα: «Θεωρώ πως τα παιδιά είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και γι αυτό δώσαμε και το φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, για να διατηρήσουμε αυτό το ρυθμό που είχαμε και πριν τη διακοπή.

Οι δύο τελευταίες εμφανίσεις, με Λάρισα και με Λαμία, ήταν αρκετά καλές άσχετα αν κόντρα στη Λαμία δεν συνοδεύθηκε από θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Τα παιδιά παραμένουν στην ίδια κατάσταση και πριν τη διακοπή».

- τον λόγο που πιστεύει πως ο Πανιώνιος δεν κέρδισε τον αγώνα στη Λαμία: «Θεωρώ πως τα παιδιά έχουν πολύ καλή ποιότητα. Δεν ήταν θέμα νευρικότητας, μιας και την προηγούμενη εβδομάδα πέτυχαν τέσσερα γκολ απέναντι στην Λάρισα. Σ ένα ματς που και πάλι χάσαμε πολλές ευκαιρίες.

Γενικά έχουμε πολλούς καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές μπροστά.

Και αποτελεσματικούς θα έλεγα. Θεωρώ πως ήταν θέμα τύχης καθαρά το συγκεκριμένο ματς.

Βέβαια, υπάρχει το νεαρό της ηλικίας γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η επιθετική μας γραμμή απαρτίζεται από παιδιά τα οποία έχουν 21,5 περίπου μέσο όρο ηλικίας.

Αποκτούν εμπειρίες και μέσω αυτών των αποτελεσμάτων».

- τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα αυτές οι μέρες που μεσολάβησαν από το προηγούμενο παιχνίδι είναι αρκετές για να ανασυνταχθεί οποιαδήποτε ομάδα. Ειδικότερα όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό, ο οποίος προέρχεται από άσχημο αποτέλεσμα εντός έδρας μετά την ήττα από τον Ατρόμητο. Σίγουρα ο κύριος Λεμονής θα είχε τη δυνατότητα να περάσει δικά του πράγματα, να διαμορφώσει άλλη άποψη για την ομάδα του. Ο Ολυμπιακός να μην ξεχνάμε πως έχει το πιο παραγωγικό, το πιο ποιοτικό ρόστερ στην Ελλάδα και φέτος.

Είναι ο μόνιμος πρωταθλητής τα τελευταία χρόνια, οπότε θα γίνει ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον ματς.

Αυτό είπα και στα παιδιά, ότι θα είναι ένα πάρα πολύ ωραίο ματς.

Προερχόμαστε και οι δύο ομάδες από ήττες, αλλά αυτό θα πρέπει να το αφήσουμε στο παρελθόν και να κοιτάξουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και εμείς είμαστε και θεωρούμαστε μεγάλη ομάδα και γι αυτό επαναλαμβάνω ένα πολύ ωραίο ματς».

- τις δυσκολίες ενός προπονητή να διαβάσει το παιχνίδι του αντιπάλου όταν έχει υπάρξει αλλαγή προπονητή και στη συνέχεια μεσολαβεί διάστημα διακοπής: «Ο κάθε προπονητής έχει τις δικές του τακτικές όσον αφορά στον χώρο πίεσης.

Έχει τις δικές του κινήσεις από τον άξονα, από τα άκρα. Γενικά όταν αλλάζει προπονητής και γι αυτό είπα ότι είχε και το χρόνο ο κύριος Λεμονής για να βάλει τη δική του σφραγίδα στην ομάδα και το τι θέλει από την ομάδα. Σίγουρα είναι πιο δύσκολο να το αντιμετωπίσεις γιατί δεν υπάρχουν και αρκετά επίσημα παιχνίδια έτσι ώστε να γίνει η απαραίτητη ανάλυση και να έχουμε καλύτερη άποψη για το τι θα συναντήσουμε μπροστά μας.

Μέσες άκρες όμως, επειδή ο Ολυμπιακός έχει μια γενική φιλοσοφία όσον αφορά την πίεση και το να είναι πρωταγωνιστής στον αγώνα, περιμένουμε αρκετά πράγματα από τα οποία είχε και πριν και θεωρώ πως θα δώσουμε έμφαση και θα κοιτάξουμε λεπτομέρειες που ενδεχομένως να έχει προσθέσει ο κύριος Λεμονής».

- το αν στέκεται σε μονάδες ή προσωπικότητες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά: «Ποτέ δεν έχω σταθεί σε μονάδες.

Έχω σταθεί γενικά στη φιλοσοφία μιας ομάδας και αντιμετώπιση ανασταλτικά και επιθετικά το πως μπορούμε εμείς να χτυπήσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι ή οποιαδήποτε ομάδα αν θέλετε, αλλά το κυρίαρχο είναι ότι θα πρέπει και εμείς να κάνουμε αυτά που θέλουμε και επιθετικά και ανασταλτικά για να μπορέσουμε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό.

Δεν είμαστε από τις ομάδες που από την αρχή της σεζόν κλείνουν χώρους ή περιμένουν να βγάλουν κάποια αντεπίθεση. Το χω τονίσει άλλωστε πως από το καλοκαίρι θα πρεπε ν αλλάξουμε φιλοσοφία φέτος.

Αυτό προσπαθούμε και να ξέρετε πως αυτό είναι αρκετά δύσκολο από το κλείνοντας χώρους να προσπαθήσεις να πάρεις τα ηνία ενός παιχνιδιού και να πιέζεις ψηλά.

Ξαναλέω πως και εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα, ανήκουμε όλοι σε μια τεράστια ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος και θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

- την επιθετική φιλοσοφία που υπάρχει πλέον στο παιχνίδι του Πανιωνίου: «Αυτό επιβάλλει και η φετινή σεζόν. Τις δύο προηγούμενες χρονιές ήταν συγκεκριμένο το στυλ παιχνιδιού πολύ απλά γιατί ξεκινούσε από άλλη αφετηρία ο Πανιώνιος.

Φέτος δεν είναι το ίδιο. Αρκετές ομάδες θα μας αντιμετωπίσουν κλείνοντας χώρους, περιμένοντας από εμάς να πάρουμε τα ηνία του παιχνιδιού, να έχουμε την κατοχή της μπάλας.

Θα πρέπει λοιπόν να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε κλειστές άμυνες, θα πρέπει ν αλλάξουμε αρκετά πράγματα. Να πιέζουμε ψηλά.

Καταλαβαίνετε ότι αυτό θέλει χρόνο. Όταν μία ομάδα είναι δομημένη τα τελευταία τρία χρόνια σ ένα άλλο στυλ παιχνιδιού και φέτος θα πρέπει να προσθέσει αρκετά πράγματα, καταλαβαίνετε ότι είναι αρκετά και δύσκολο και ουσιαστικά θέλει και χρόνο».Διαβάζετε ένα στιγμιότυπο του άρθρου που λήφθηκε πριν από 9 μέρες από την Πηγή: Sport-fm.grΑναζήτηση με τις λέξεις:
ΠΗΓΗ: Sport-fm.gr , 13 October 2017 - 10:10


Αξιολογήστε την ΠΗΓΗ του άρθρου (Sport-fm.gr)


Αξιολογήστε την ΠΗΓΗ αυτού του άρθρου. Βοηθήστε τους άλλους χρήστες να επιλέξουν τις καλύτερες πηγές ενημέρωσης.

Σημεία που πρέπει να προσέξετε:

  • Εχει ο τίτλος άμεση σχέση με το περιεχόμενο ?
  • Είναι το άρθρο ατελές και παραπέμπει σε άλλο site ?
  • Περιέχει ο τίτλος λέξεις υπερβολής προκειμένου να προσελκύσει άσκοπα ?


Βαθμολογήστε επιλέγοντας από 1 (χαμηλή βαθμολογία) έως 5 (υψηλή βαθμολογία)

Αναζητήθηκαν πρόσφατα
Ο Τσέχος «Τραμπ» νικητής των εκλογών στην Τσεχία -«Το κόμμα μου είναι φιλοευρωπαϊκό», λέει

Ο Τσέχος «Τραμπ» νικητής των εκλογών στην Τσεχία -«Το κόμμα μου είναι φιλοευρωπαϊκό», λέει

Πουτζντεμόν: «Οι Καταλανοί δεν μπορούν να αποδεχθούν τα μέτρα που αποφασίσθηκαν από την ισπανική κυβέρνηση»

Πουτζντεμόν: «Οι Καταλανοί δεν μπορούν να αποδεχθούν τα μέτρα που αποφασίσθηκαν από την ισπανική κυβέρνηση»

Γκολ-σκάνδαλο για την Μπαρτσελόνα στον… Μίτσελ! (vid+picss)

Γκολ-σκάνδαλο για την Μπαρτσελόνα στον… Μίτσελ! (vid+picss)

Η μπάλα βγήκε άουτ αλλά το γκολ της Μπαρτσελόνα μέτρησε

Η μπάλα βγήκε άουτ αλλά το γκολ της Μπαρτσελόνα μέτρησε

Γκολ-σκάνδαλο και 1-0 η Μπαρτσελόνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Γκολ-σκάνδαλο και 1-0 η Μπαρτσελόνα (ΒΙΝΤΕΟ)Ξύλινα Γράμματα HOMENIO


ΡΟΗ Ειδήσεων

Στη δημοσιότητα απόρρητα έγγραφα για τη δολοφονία Κένεντι

21 October 2017 22:24
News.gr

«Τα Μέσα αγιάζουν τον σκοπό - H προπαγάνδα στην περίοδο της Κατοχής»

21 October 2017 22:24
Avgi.gr

Τη βεβαιότητα πως ο λαός θα τον εμπιστευθεί ξανά εξέφρασε ο Αναστασιάδης

21 October 2017 22:24
Koutipandoras.gr

Ο Τραμπ δίνει άδεια για τη δημοσίευση των ντοκουμέντων για τη δολοφονία του Τζον Φ. Κένεντι

21 October 2017 22:24
Koutipandoras.gr

«Χτύπημα» των Anoynymous στην ιστοσελίδα του ισπανικού Συνταγματικού Δικαστηρίου

21 October 2017 22:24
Koutipandoras.gr

Νέα κινητοποίηση προσφύγων στη Μόρια

21 October 2017 22:24
Flashnews

Πουτζντεμόν: Δεν δεχόμαστε την άρση της αυτονομίας

21 October 2017 22:23
News247.gr

«Μπρα-ντε-φερ» Μαδρίτης-Βαρκελώνης: «Πραξικόπημα τα μέτρα»

21 October 2017 22:23
Pronews.gr

Κ. Πουτζντεμόν: Ο λαός της Καταλονίας δεν μπορεί να αποδεχθεί τα μέτρα που αποφασίσθηκαν

21 October 2017 22:23
Liberal

LIVE: Λαμία-Παναθηναϊκός 1-1 (Β ημίχρονο)

21 October 2017 22:22
Protothema.grΤο NewsCenter.gr συλλέγει ειδήσεις και άρθρα από ελληνικά ειδησεογραφικά sites και τα παρουσιάζει περιληπτικά σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη σας. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα γεγονότα όπως μεταδίδονται σε real time, συνδυάστε την ενημέρωσή σας από διαφορετικές πηγές.
NewsCenter.gr - Real Time News - Δελτία Τύπου & Επικοινωνία με το NewsCenter.gr στο email: gotoxnews@gmail.com - Facebook: Facebook


UP