Real Time News
Fpress.gr

Δεν έκοψες απόδειξη; Λουκέτο έως 30 ημέρες ή πρόστιμο έως 5000 ευρώ

Αλλάζει άρδην το πλαίσιο επιβολής των ποινών για τις επιχειρήσεις που συλλαμβάνονται με μην εκδίδουν αποδείξεις. Με τροπολογία που κατατέθηκε..

Με το… κιάλι η άρση των capital controls – Συνεχίζονται οι...

Από την αρχή του έτους οι καταθέσεις συνεχίζουν να υποχωρούν, με αποτέλεσμα οι τράπεζες να αυξάνουν τη χρηματοδότηση από τον «ακριβό» έκτακτο..

Η μεγάλη παγίδα στον λογαριασμό του ρεύματος – Γιατί “καήκαμε” φέτος...

Ο χειμώνας φέτος ήταν πολύ βαρύς και το πετρέλαιο θέρμανσης πανάκριβο λόγω και της αύξησης του ειδικού φόρου κατανάλωσης. Έτσι, χιλιάδες..

Χιλιάδες θέσεις εργασίας θα «κλέψουν» τα ρομπότ

Πώς θα νοιώθατε αν σερβιτόρος σε εστιατόριο ήταν ένα ρομπότ; Ή αν κάνατε συναλλαγές στις τράπεζες και σας εξυπηρετούσε κάποιο ρομπότ; Είναι..

H λίστα με τα μεγάλα έργα που απορροφούν 1,4 δισ. ευρώ

Οδικές συνδέσεις στη Βόρεια Ελλάδα: 92 εκατ. ευρώ. Πάνω από 64 εκατομμύρια ευρώ διατίθενται για την αναβάθμιση της δυτικής περιφερειακής..

Δίνουμε ενέργεια, συντάξεις, αφορολόγητο – Ζητάμε… κάτι στα εργασιακά

Πίσω από τη συνεχιζόμενη σιγή ασυρμάτου και την επιμονή να μην ξεκαθαρίζει ποιο ήταν το αποτέλεσμα των διαβουλεύσεων στις Βρυξέλλες, η ελληνική..

Ακριβό μου κεραμίδι – «Αλμυρός» και φέτος ο ΕΝΦΙΑ

Η επιβολή του ΕΝΦΙΑ και φέτος επί των ισχυουσών αντικειμενικών αξιών των ακινήτων κι όχι επί των πραγματικών τιμών της κτηματαγοράς, όπως..

Maltesers, M&M’s και Toblerone τα “θύματα” του Brexit

Σε 48 ώρες πλησιάζουμε στην ημέρα κατά την οποία η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι θα ανακοινώσει την ενεργοποίηση του άρθρου 50 της..

Ο Γαλλικός κολοσσός που «ψάχνεται» για αιολική ενέργεια στην Ελλάδα

Μάλιστα τις τελευταίες εβδομάδες έχουν γίνει πολλά ραντεβού με κατόχους αδειών, οι οποίοι λόγω της κρίσης δεν έχουν την δυνατότητα να εξασφαλίσουν..

5+1 ερωτήσεις για την “ταυτοποίηση” των ηλεκτρονικών πληρωμών

Η διαδικασία ταυτοποίησης πελάτη, για το σύνολο των Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων συμπεριλαμβανομένης της εταιρείας μας προδιαγράφεται από..

Ο νέος νόμος για τις εισπρακτικές – Πότε θα μπορούν να… ενοχλούν

Πάντως, θα πρέπει να επισημανθεί ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση εφόσον αναφέρεται σε «τρίτους» και δεν ονοματίζει αποκλειστικά τους δικηγόρους..

Οι φόροι σκοτώνουν την… κατανάλωση – Ιδού και οι αποδείξεις

Οι φόροι κατανάλωσης τον Φεβρουάριο ήταν κατά 151 εκατ. ευρώ λιγότεροι σε σχέση με τον στόχο και κατά 75 εκατ. ευρώ λιγότεροι σε σχέση με πέρυσι...

Ποιοι είναι οι τρεις διεκδικητές του ΟΛΘ

Αυτοί που βρίσκονται σε κατάσταση νευρικής κρίσης είναι οι επικεφαλής των συστημικών τραπεζών αλλά και η Τράπεζα της Ελλάδας, βλέποντας..

Το σενάριο των πρόωρων εκλογών και το παρασκήνιο από το Brussels...

Όλα ξεκίνησαν όταν η ελληνική ομάδα για μια ακόμα φορά αιφνιδιάστηκε και έπεσε στην παγίδα της πολιτικής διαπραγμάτευσης, υποτιμώντας τους..

Αποχωρούν Αραβες και Κινέζοι από το Ελληνικό;

Ισχύει ότι κωλυσιεργεί και χρησιμοποιεί ως επικοινωνιακό πρόσχημα τη γραφειοκρατία; Από τις 31/3/2014 ο προτιμητέος επενδυτής για την ανάληψη..

Το ακραίο σενάριο που τρέμουν οι τράπεζες

Αυτοί που βρίσκονται σε κατάσταση νευρικής κρίσης είναι οι επικεφαλής των συστημικών τραπεζών αλλά και η Τράπεζα της Ελλάδας, βλέποντας..

Ζοφερό το μέλλον των επιχειρήσεων

Λουκέτα: Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία από την εξαμηνιαία έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ η οποία αναφέρει ότι το πρώτο εξάμηνο του 2017 θα κλείσουν 18.700..

Bonus για αγορά βενζίνης δίνουν στους καταθέτες οι τράπεζες

Κάποτε ο καταθέτης διαπραγματευόταν για μια προθεσμιακή με υψηλά επιτόκια. Σήμερα, ο ίδιος καταθέτης, καλείται να συγκεντρώσει πόντους από..

Η επιχείρηση “εκκαθάρισης” των ελεύθερων επαγγελματιών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση «εκκαθάρισης» ελεύθερων επαγγελματιών, εργαζομένων με «μπλοκάκια» αλλά και μικρομεσαίων επιτηδευματιών...

Πόσο θα κοστίζει η διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη με ΙΧ

Τι φέρνουν οι νέοι αυτοκινήτοδρομοι; Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, τα διόδια για Αθήνα-Θεσσαλονίκη ήταν 30,45 ευρώ και με επιστροφή 60,90 ευρώ. ..

«Σαφάρι» από τον Μάιο για τα ανασφάλιστα ΙΧ – Τι θα πληρώσετε

«Σαφάρι» ελέγχων, προκειμένου να εντοπιστούν τα ανασφάλιστα οχήματα, με εφαρμογή της διασταύρωσης στοιχείων, ξεκινά τον Μάιο η Ανεξάρτητη..

Επενδύσεις 1 δισ. από τo ελληνικό «Fund of Funds»

Αρχές Απριλίου αναμένεται η τελική επιλογή των σχημάτων που τελικώς θα αναλάβουν τα υποταμεία και θα γίνει μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας. ..

Χάνουν 105 εκατ. ευρώ τα ΕΛΤΑ- Καθυστερεί η πώληση ρεύματος

Βέβαια το ποσό δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο και δίνει μια ανάσα, όμως δεν λύνει το πρόβλημα της ρευστότητας που αντιμετωπίζει η επιχείρηση...

Πώς σας κλέβουν στα A.T.M. . H Αστυνομία προειδοποιεί….

Με αφορμή τα αυξανόμενα κρούσματα απάτης που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα, η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της πρόληψης και αποτροπής..

Λιμάνι Θεσσαλονίκης: Μαζί με τους επενδυτές έρχεται και ο εισαγγελέας

που παρήγγειλε ο εισαγγελέας διαφθοράς Θεσσαλονίκης Αχιλλέας Ζήσης, με βάση τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν οι πρόεδροι σωματείων των..

Η οικοδομή πέφτει και τα υλικά αυξάνονται

Η οικοδομή πέφτει και τα υλικά αυξάνοντα

Στα στρώματα ξανά τα χρήματα – Συναγερμός για τη νέα αύξηση...

Το ασταθές οικονομικό περιβάλλον έχει αναγκάσει για άλλη μια φορά τα νοικοκυριά τις λιγοστές καταθέσεις που έχουν να τις κρύβουν πάλι κάτω..

Κυρίαρχες οι… αρκούδες και στο χρηματιστήριο της τέχνης

Οι δημοπρασίες έργων τέχνης ήταν μεταξύ των μεγάλων χαμένων της προηγούμενης χρονιάς. Η αξία πωλήσεων σε δημόσιες δημοπρασίες υποχώρησε..

Μετά τα ATM’s γάλακτος και είδη διατροφής από το ΘΕΣγαλα

Η αγορά γάλακτος, μια από τις εξόχως ανταγωνιστικές στην Ελλάδα αναδιατάσσεται, με μεγάλους «παίκτες» να αποχωρούν από αυτήν και μικρούς..

Πώς θα αποκτήσετε την prepaid κάρτα του κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης

Οι πελάτες της ATTICA BANK, δικαιούχοι ΚΕΑ, μπορούν να παραλάβουν την προπληρωμένη κάρτα τους καθώς και το PIN τους, από το κατάστημα τήρησης του..Το XNEWS.gr συλλέγει ειδήσεις και άρθρα από ελληνικά ειδησεογραφικά sites και τα παρουσιάζει περιληπτικά σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη σας. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα γεγονότα όπως μεταδίδονται σε real time, συνδυάστε την ενημέρωσή σας από διαφορετικές πηγές.
Xnews.gr - Real Time News

Επικοινωνία:
Facebook

Λόγω της συνεχούς ροής, οι σελίδες ανανεώνονται αυτόματα κάθε 4 λεπτά.