Real Time News
Fpress.gr

Ποιες ελληνικές εταιρείες περιλαμβάνονται στις ισχυρότερες του πλανήτη

Οι πέντε από τις επτά ελληνικές επιχειρήσεις είναι τράπεζες, οι οποίες άλλωστε έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο συνολικά στη λίστα, μία είναι από..

Ιδού γιατί θα μειωθούν ξανά οι συντάξεις. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια

Το τεράστιο αυτό ποσό, θα χρηματοδοτηθεί σε ποσοστό 41% με τις ασφαλιστικές εισφορές που δίδουν για την καταβολή των συντάξεων οι εργαζόμενοι..

Η μάχη της οπτικής ίνας. Οι νέοι παίκτες

η INALAN, αθόρυβα και μεθοδικά έχει ήδη κάνει πραγματικότητα  το σχέδιο  «οπτική ίνα μέχρι το σπίτι», προσφέροντας ήδη σε 1.000 συνδρομητές ταχύτητα..

SOS: Μας ζητούν 36 δισ. ευρώ φόρους έως το τέλος του χρόνου

Οι έμμεσοι φόροι προβλέπεται ότι θα αποδώσουν 26,718 δις. ευρώ δηλαδή 275 εκατ. ευρώ περισσότερα σε σχέση με όσα είχαν προϋπολογιστεί τον Νοέμβριο..

Χρ. Σαρδελής (Εθνική Ασφαλιστική): “Συνεχίζουμε δυναμικά την ανοδική μας πορεία”

Στο νέο αυτό περιβάλλον,  η Εθνική Ασφαλιστική, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που της προσδίδει η ιστορία της, θα συνεχίσει να παίζει πρωταγωνιστικό..

Ποιο είναι το «όπλο» για τους «αγνοούμενους» δανειολήπτες

Χωρίς σημαντική πρόοδο παραμένει η μάχη κατά των στρατηγικών κακοπληρωτών που εκτιμώνται στο 20% του συνόλου ενώ δεν έχει κερδηθεί ούτε ο..

Ποιοι θεωρούνται «ύποπτοι» για ρευματοκλοπή

«Φρένο» στις ρευματοκλοπές επιχειρούν να βάλουν οι αυστηροί κανόνες που θέσπισε η ΡΑΕ, για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίζει από εδώ..

Τι αναζητά η ExxonMobil στην Ελλάδα

Γύρω στον Αύγουστο θα υποβάλουν την επίσημη πρόταση στο ελληνικό δημόσιο, ενώ στη συνέχεια θα προκηρυχθεί διεθνής διαγωνισμός για τη διερεύνηση..

Οι τιμές στα ακίνητα πέφτουν, άφαντοι όμως είναι οι αγοραστές

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της Τράπεζα της Ελλάδος σύμφωνα με τα οποία καταγράφεται πτώση της τάξης του 1,8% στις τιμές των διαμερισμάτων..

Τηλέτυπος ΑΕ: Επιβεβαιώνει τη συμμετοχή Σαββίδη στο Mega

Τα δικαιώματα ψήφου DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD φέρονται να κατέχονται άμεσα στο σύνολό τους από την κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία DIMERA LTD.   Τα δικαιώματα..

Intralot: Αυξημένα τα έσοδα και τα κέρδη EBITDA το α΄ τρίμηνο

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του Α’ τριμήνου του 2017, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, κ. Αντώνιος Κεραστάρης δήλωσε ότι “η δυναμική..

Σπέρνουν φόρους, θερίζουν …τρύπες

Τα συνολικά φορολογικά έσοδα του 4μηνου, διαμορφώθηκαν οριακά πάνω από τον στόχο -12,361 δις. ευρώ έναντι στόχου 12,288 δις. ευρώ- κυρίως εξαιτίας..

Έκτος σύνδεσης με την εφορία παραμένουν οι ταμειακές μηχανές

Μπορεί το υπουργείο Οικονομικών να «καταστρώνει» τις επόμενες κινήσεις του για την απευθείας διασύνδεση των συναλλαγών με το ΤΑΧΙS, πλην,..

Η ελληνογερμανική επένδυση των… λουλουδιών

Μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της επένδυσης, ύψους 7 εκατ. ευρώ σε 35 στρέμματα θερμοκηπίων, ενώ σε δεύτερη φάση θα κατασκευαστούν..

Πώς «δελεάζουν» οι τράπεζες τους καταθέτες

Οι τράπεζες ζητούν, τέλος, μεγαλύτερη ευελιξία για τις εγκρίσεις και μεταφορές κεφαλαίων από φυσικά και νομικά πρόσωπα στο εξωτερικό στο..

Τράπεζα Πειραιώς: Αύξηση στα κέρδη προ φόρων το α΄ τρίμηνο

Το λειτουργικό κόστος διαμορφώθηκε στα €294 εκατ., μειωμένο κατά 4% έναντι του α’ τριμήνου του 2016, ως αποτέλεσμα της μείωσης τόσο των εξόδων..

Εθνική Τράπεζα: Διατήρησε την κερδοφορία της το α’ τρίμηνο

Στην Ελλάδα, το κόστος πιστωτικού κινδύνου ανήλθε σε 294 μ.β. το Α’ τρίμηνο του 2017 από 252 μ.β. το προηγούμενο τρίμηνο, λόγω της προαναφερθείσας..

Το παρασκήνιο της αναβολής της ΓΣ των ΕΛΠΕ

Το παρασκήνιο της αναβολής της ΓΣ των ΕΛΠ

Αυτό είναι το επενδυτικό πλάνο της ΕΥΑΘ

Στο σύνολό του το επενδυτικό πρόγραμμα των 166 εκατ. ευρώ θα χρηματοδοτηθεί από ίδια κεφάλαια, μέσω του ΕΣΠΑ και από χαμηλότοκο δανεισμό της..

Σε ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία “ταξιδεύουν” τα προϊόντα του ομίλου Κορρέ

Η συμφωνία διασφαλίζει στην Κορρές έσοδα ύψους 11,5 εκατ. δολαρίων για τους πρώτους 12 μήνες της συνεργασίας, τα οποία αντιστοιχούν στη διάθεση..

Τα δικαστήρια σου δίνουν 60% πιθανότητες να ρυθμίσεις το στεγαστικό σου...

Τα δικαστήρια σου δίνουν 60% πιθανότητες να ρυθμίσεις το στεγαστικό σου – Δες πώ

Έρχονται τα «περιβαλλοντικά τέλη» και στο νερό (πίνακας)

Πρόκειται για υποχρέωση της χώρας στο πλαίσιο της Οδηγίας Πλαίσιο 2000/60/ΕΕ για τα νερά, όπως ενσωματώθηκε στο ελληνικό Δίκαιο με το ν. 3199/2003...

Ζημιές 12,2 εκατ. ευρώ κατέγραψε η Frigoglass

Ο κ. Νίκος Μαμουλής, Διευθύνων Σύμβουλος της Frigoglass σχολίασε: «ο κλάδος Επαγγελματικής Ψύξης στις κύριες αγορές μας στην Ευρώπη κατέγραψε..

Πώς θα διεκδικήσει τις οφειλές της ΔΕΗ ο «σύμβουλος»

Η εταιρεία που θα αναλάβει το έργο μπορεί να διεκδικήσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές ως εξής: *Με εξωδικαστικό τρόπο. Δηλαδή θα εντοπίσει τους..

Με ρυθμούς χελώνας οι φορολογικές δηλώσεις

Η πρώτη από αυτές είναι ότι το σύστημα θα προτείνει με αναδυόμενο παράθυρο την δήλωση από τον φορολογούμενο αριθμού τραπεζικού λογαριασμού..

“Πράσινο φως” για την πώληση του ΑΔΜΗΕ

Εγκρίθηκε από την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ η πώληση του 25% των μετόχων της στη ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ έναντι τιμήματος 295,6 εκατ ευρώ

Just how to Review to get a Location Exam

Students is our Future. Studying together is easier!Just how to Review to get a Location Exa

Howto Exchange a Picture Onto Report

Students is our Future. Studying together is easier!Howto Exchange a Picture Onto Repor

Two Tips For Creating Conflict Dissertation Launch

Students is our Future. Studying together is easier!Two Tips For Creating Conflict Dissertation Launc

How To Make A Determination Composition that is Good

Students is our Future. Studying together is easier!How To Make A Determination Composition that is GooΤο XNEWS.gr συλλέγει ειδήσεις και άρθρα από ελληνικά ειδησεογραφικά sites και τα παρουσιάζει περιληπτικά σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη σας. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα γεγονότα όπως μεταδίδονται σε real time, συνδυάστε την ενημέρωσή σας από διαφορετικές πηγές.
Xnews.gr - Real Time News

Επικοινωνία:
Facebook

Λόγω της συνεχούς ροής, οι σελίδες ανανεώνονται αυτόματα κάθε 4 λεπτά.