Real Time News
Fpress.gr

Ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία Mamidoil - Jetoil

Η εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδών Mamidoil Jetoil είχε καταθέσει αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Στην αίτησή της επικαλέστηκε..

Η ώρα της μεγάλης επένδυσης στην Ακαδημία Πλάτωνος

Όπως και κάθε μεγάλη επένδυση στη χώρα μας, το Academy Gardens έχει μια… μακριά ιστορία δεκαετούς διάρκειας. Από το 2007 που έγινε η εξαγορά του πρώτου..

"Κληρώνει" για την έξοδο στις αγορές

Το επιτοκιακό ρίσκο δεν είναι και τόσο υψηλό για την Ελλάδα. Δεδομένου ότι το επιτόκιο του 10ετούς ομολόγου παρέμεινε στην περιοχή του 5,2%-5,3%..

Αποκρατικοποιήσεις αυτός ο… άγνωστος

Αποκρατικοποιήσεις αυτός ο… άγνωστο

Όλα αλλάζουν στις λαϊκές αγορές!

– Απλοποίηση διαδικασιών αδειοδότησης: Ενιαιοποιούνται οι προϋποθέσεις χορήγησης και ανανέωσης, είτε ο αδειούχος δραστηριοποιείται στο..

Η ζωή των Ελλήνων έως το 2022 μέσα από τα... μάτια του ΔΝΤ

Η ζωή των Ελλήνων έως το 2022 μέσα από τα... μάτια του ΔΝ

Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός από το Α έως το Ω

Ήδη συντάχθηκε ο κατάλογος με τους πρώτους 320 συντονιστές οι οποίοι θα αναλάβουν να υποδεχτούν τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων οφειλετών..

Τα σχέδια των τραπεζών για την πώληση των κόκκινων δανείων

Εικοσι δύο ξένα εξειδικευμένα funds κατέθεσαν μη δεσμευτικές προσφορές για την εξαγορά του πακέτου των «κόκκινων» δανείων, ύψους 1,5 δισ. ευρώ,..

Πώς δουλεύει η ασφάλιση οχήματος με το… χιλιόμετρο

Η εταιρεία που λανσάρισε την ιδέα για ασφάλιση με το χιλιόμετρο είναι η Anytime. Ένα απλό παράδειγμα ασφάλισης όπως προκύπτει από το ειδικό εργαλείο..

Συναγερμός για τα έσοδα: Τι δείχνει η τελική εκκαθάριση των δηλώσεων

Πέρυσι –σε σύνολο 6,109 εκατομμυρίων δηλώσεων είχαμε 2,319 εκατομμύρια χρεωστικές. Ο αριθμός των χρεωστικών δηλώσεων αυξήθηκε φέτος σε σχέση..

Νέα funds αγοράζουν «κόκκινα» δάνεια

Το ξεμπλοκάρισμα στις διαδικασίες των αδειοδοτήσεων που επιφέρει η τροποποίηση στον νόμο 4354/2015, με την οποία αίρεται το εμπόδιο της ενεργούς..

Τα νέα stress tests θα «δείξουν τα δόντια» τους

Η πρόοδος στη διαχείριση των προβληματικών δανείων, και πλέον η προετοιμασία για τα stress tests, είναι το κεντρικό θέμα στις επαφές των ελληνικών..

Ποιοι επενδυτές «ξυπνούν» την κτηματαγορά

Η πρόβλεψη του μεγαλύτερου κτηματομεσιτικού δικτύου στην ελληνική επικράτεια της RE/MAX Ελλάς για την ελληνική αγορά ακινήτων το επόμενο χρονικό..

ΔΝΤ: "Αν βγείτε στις αγορές το επιτόκιο θα είναι 6%"

Το ελληνικό χρέος είναι εξαιρετικά μη βιώσιμο. Οι τράπεζες μπορεί να χρειαστούν πρόσθετη κεφαλαιακή ενίσχυση της τάξεως των 10 δις. ευρώ. ..

Το ΔΝΤ, το ελληνικό ομόλογο και η δήθεν έξοδος στις αγορές

Από Δευτέρα σε… Δευτέρα μετατίθεται το όνειρο της εξόδου στις αγορές. Στην κυβέρνηση πιστεύουν ότι παρά τη σημερινή ανακοίνωση του Διεθνούς..

Αναζητείται «έξοδος κινδύνου» από τα capital controls

Οι τράπεζες προτείνουν το μηνιαίο όριο ανάληψης να αυξηθεί στα 1.800 ευρώ ή κατ’ ανώτερο στα 2.000 ευρώ από 1.680 ευρώ που είναι σήμερα, δηλαδή επιπλέον..

Που θα επενδύσει τα χρήματα του ομολόγου η ΤΕΡΝΑ

Έτσι, μέρος των 500 εκατ. ευρώ που σχεδιάζει να επενδύσει η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή την τριετία 2017 - 2019 προορίζεται για την εγκατάσταση αιολικών πάρκων..

Πώς διαμορφώνεται η ξενοδοχειακή σκακιέρα

Έντονη είναι η κινητικότητα που παρατηρείται τους τελευταίους μήνες μεταξύ των ξενοδοχειακών ομίλων, εγχώριων και διεθνών, οι οποίοι παίρνουν..

Φοβού το Δημόσιο και πλήρωνε τους… φόρους

Οι ηλεκτρονικές κατασχέσεις για οφειλές προς το Δημόσιο αποτελούν φόβητρο για τους οφειλέτες, με αποτέλεσμα αυτοί να προτιμούν να είναι..

Σούπερ μάρκετ: Κρας τεστ τιμών Ελλάδας – Ευρώπης

Αναλυτικά, η σύγκριση των μέσων τιμών των καλαθιών δείχνει ότι και οι τέσσερις χώρες έχουν σημαντικά ακριβότερο μέσο καλάθι από την Ελλάδα:..

Εκκαθαριστικά 2017: Περισσότεροι φόροι, λιγότερα έσοδα

Εκκαθαριστικά 2017: Περισσότεροι φόροι, λιγότερα έσοδ

Πώς θα γίνεται ο εξωδικαστικός συμβιβασμός

Έτοιμη είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσω της οποίας θα γίνεται η διαχείριση των υποθέσεων του εξωδικαστικού μηχανισμού. Στις 3 Αυγούστου..

«Αλμυρό» το χαράτσι σε υπολογιστές και tablet

Όπως αναφέρει η σχετική παράγραφος του νομοσχεδίου: «Η αμοιβή για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στους οποίους συμπεριλαμβάνονται..

Wiko: Στην Ελλάδα η γαλλική επανάσταση των κινητών

Η επιτυχία της Wiko βασίζεται στην ικανότητα της εταιρείας να κάνει προσβάσιμη την τεχνολογία στο ευρύ κοινό, επιτυγχάνοντας τη σωστή ισορροπία..

Αλλάζουν όλα στα επιδόματα – Στο μικροσκόπιο αναπηρικά, οικογενειακά, μεταφορικά

Από το «επιτέλους τελειώσαμε» με τα 140 προαπαιτούμενα της β’ αξιολόγησης, στο «έχουμε μπροστά μας ακόμη 113 υποχρεώσεις μέχρι το τέλος του..

Ολοταχώς για παράταση στις φορολογικές δηλώσεις

Η 23h Ιουνίου ξημέρωσε και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του Taxis υπήρχαν μέχρι χθες τη νύχτα περίπου 3,9 εκατομμύρια οριστικοποιημένες..

Αλλάζουν (πάλι) οι συντελεστές υπολογισμού του ΕΝΦΙΑ

Όπως προκύπτει από το κείμενο του τεχνικού μνημονίου, μέσα στον μήνα θα πρέπει να συγκροτηθεί (πάλι) ομάδα εργασίας η οποία θα πλαισιωθεί..

Χωρίς πυξίδα η Ελλάδα στις αγορές ομολόγων

Η απώλεια του QE, κατέστησε επιτακτική την ανάγκη χάραξης νέας γραμμής από την κυβέρνηση έναντι των αγορών, οι οποίες προς το παρόν έχουν υποδεχθεί..

Σε ποιους δρόμους θα είναι Κυριακή ανοιχτά τα μαγαζιά

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί η υπουργική απόφαση ορίζει σε ποιές περιοχές θα μπορούν να είναι ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα

Γιατί οι νέοι (δεν) μπορούν χωρίς τους γονείς τους

Ποσοστό 29% των νέων πιστεύουν ότι το βιοτικό τους επίπεδο στο μέλλον θα είναι χειρότερο από το βιοτικό επίπεδο των γονιών τους. Επίσης, ποσοστό..Το XNEWS.gr συλλέγει ειδήσεις και άρθρα από ελληνικά ειδησεογραφικά sites και τα παρουσιάζει περιληπτικά σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη σας. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα γεγονότα όπως μεταδίδονται σε real time, συνδυάστε την ενημέρωσή σας από διαφορετικές πηγές.
Xnews.gr - Real Time News

Επικοινωνία:
Facebook

UP