Real Time News
ΑΠΕ

Ν. Κοτζιάς: Ο πυρήνας της λύσης του Κυπριακού είναι μια κυρίαρχη Κύπρος

Ο κ. Κοτζιάς ερωτηθείς αναφέρθηκε στις ελληνικές προτάσεις, στα τρία, όπως είπε, βασικά χαρακτηριστικά της αποχώρησης των κατοχικών στρατευμάτων..

Aλ. Φλαμπουράρης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Ο ESM ενέκρινε τα μέτρα για το χρέος, οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν

Ελπίζω -αλλά δεν το πιστεύω- να βάλουν επιτέλους μυαλό, οι Κασσάνδρες που υποστήριζαν ότι το «Δώρο» του Τσίπρα στους συνταξιούχους θα μας..

Κυβερνητικές πηγές: Η δέσμευση για διερεύνηση της διαπλοκής αποτελεί πραγματικότητα

"Δύο χρόνια μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση το Γενάρη του 2015 η πάγια πολιτική δέσμευση για διερεύνηση του τριγώνου της διαπλοκής..

ΝΔ: Το θράσος και η υποκρισία της κυβέρνησης συνεχίζονται

«Το θράσος και η υποκρισία της κυβέρνησης συνεχίζονται», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ. Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνουν..

ΝΔ: Το θράσος και η υποκρισία της κυβέρνησης συνεχίζονται

«Το θράσος και η υποκρισία της κυβέρνησης συνεχίζονται», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ. Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνουν..

Κυβερνητικές πηγές: Στα δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η πολιτική δέσμευση για διερεύνηση της διαπλοκής αποτελεί πραγματικότητα

"Δύο χρόνια μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση το Γενάρη του 2015 η πάγια πολιτική δέσμευση για διερεύνηση του τριγώνου της διαπλοκής..

Ι. Κασουλίδης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για το Κυπριακό: Δεν υπάρχει χρονικό όριο, είναι μια ανοιχτού τέλους Διάσκεψη

«Τα μέλη της Διάσκεψης δεν θέλησαν να μπουν στο θέμα της ουσίας, που είναι το θέμα ασφάλεια, και προτίμησαν να παρουσιασθεί πρώτα ενώπιόν..

Τη Βιβλιοθήκη της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών εγκαινίασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

«Ύστερα από την εμβληματική "Εθνική Βιβλιοθήκη" στο "Κέντρο Πολιτισμού" του Φαλήρου, μία άλλη βιβλιοθήκη, μικρότερη σε μέγεθος, μα απαστράπτουσα..

Aλ. Φλαμπουράρης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Ο ESM ενέκρινε τα μέτρα για το χρέος, οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν

Ελπίζω -αλλά δεν το πιστεύω- να βάλουν επιτέλους μυαλό, οι Κασσάνδρες που υποστήριζαν ότι το «Δώρο» του Τσίπρα στους συνταξιούχους θα μας..

Ο πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε διάταγμα για την αποχώρηση των ΗΠΑ από την TPP

Στην ίδια τελετή, ο Τραμπ υπέγραψε ένα διάταγμα με το οποίο παγώνουν οι προσλήψεις σε ομοσπονδιακό επίπεδο και μια οδηγία που απαγορεύει..

Π. Κουρουμπλής: Να προχωρήσει η απόδοση χερσαίων χώρων του Οργανισμού Λιμένα Ελευσίνας σε τρεις δήμους

Ύστερα από ευρεία σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής, με τη συμμετοχή των δημάρχων από τις τρεις περιοχές, βουλευτών όλων των κομμάτων..

Δ. Παπαδημητρίου: Θα συζητήσουμε με τις τράπεζες τις προτάσεις Σάλα για τα "κόκκινα" δάνεια, αλλά δεν μπορούμε να νομοθετήσουμε γι αυτό

Τα «κόκκινα» δάνεια έχουν σταματήσει και μάλιστα έχουν αρχίσει να μειώνονται, ανάφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης..

Χρ. Σπίρτζης: Δίνουμε μεγάλο βάρος στη συνεργασία των δημόσιων κατασκευαστικών φορέων σε τρίτες χώρες

Ο κ. Σπίρτζης υποστήριξε επίσης ότι το Σύμφωνο Κατανόησης «εκφράζει τη βούληση των δύο πλευρών να υπάρξει συνεργασία στον τομέα των Μεταφορών,..

Η Μέι θα προασπίσει τη συμφωνία με το Ιράν και το ελεύθερο εμπόριο στις συνομιλίες της με τον Τραμπ

Η εκλογική νίκη του Τραμπ ήγειρε ερωτήματα όσον αφορά το μέλλον της ούτως καλούμενης ειδικής σχέσης ανάμεσα στο Λονδίνο και την Ουάσινγκτον...

Αγωγός φυσικού αερίου από το Ισραήλ έως το Πρίντεζι της Ιταλίας, μέσω Κύπρου και Ελλάδας

Σύμφωνα με τις πρώτες τεχνοκρατικές μελέτες, η δημιουργία του αγωγού είναι τεχνικά εφικτή και οικονομικά βιώσιμη. Εξάλλου, η μεγάλη γαλλική..

Ε. Αχτσιόγλου: Απαραίτητη η πλήρης προστασία των συλλογικών διαπραγματεύσεων

Η υπουργός Εργασίας έκανε εκτενή αναφορά στην κατάσταση που διαμορφώθηκε στη χώρα μας, τονίζοντας ότι: «Η περίπτωση της Ελλάδας είναι δραματική,..

Λίβυοι συγγραφείς καταγγέλλουν την κατάσχεση βιβλίων

Οι συγγραφείς αυτοί δημοσιοποίησαν ένα κείμενο διαμαρτυρίας μετά τη μετάδοση αυτό το Σαββατοκύριακο ενός βίντεο της διεύθυνσης ασφαλείας..

«Η υπόθεση της διαπλοκής όχι μόνο δεν τελειώνει, τώρα αρχίζει»

«Η κυβέρνηση θα δώσει μεγάλο βάρος στην υπόθεση», υπογραμμίζει ο ίδιος κυβερνητικός παράγων. Και ξεχωρίζει τρεις από όλους τους φακέλους..

Παρά την ακατάσχετη καταστροφολογία της ΝΔ ο ΕΜΣ ενέκρινε τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος

Σε αντίθεση με τις προσδοκίες αλλά και την ακατάσχετη καταστροφολογία τους, ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας ενέκρινε σήμερα τα βραχυπρόθεσμα..

Άμεση αποσυμφόρηση των νησιών τους από πρόσφυγες και μετανάστες, ζητούνε πέντε δήμαρχοι του Αιγαίου

Οι δήμαρχοι επίσης επικαλέστηκαν εθνικούς λόγους και παράλληλα κατήγγειλαν «την θεώρηση των νησιών και των τοπικών κοινωνιών ως μεγάλων..

Υπογράφεται η σύμβαση παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Στ. Νιάρχος στο ελληνικό Δημόσιο

Η τελετή παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου, 6 το απόγευμα. Η κεντρική εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα..

Συνάντηση Τσίπρα με δημάρχους νησιών για το προσφυγικό

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν σήμερα, έπειτα από αίτημά τους οι δήμαρχοι Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κω και Λέρου με αντικείμενο..

Κινητοποιήσεις των αγροτών στην Αργολίδα

Αγρότες και κτηνοτρόφοι από την Αργολίδα στο πλαίσιο των Πανελλαδικών κινητοποιήσεων,πραγματοποίησαν πορεία με τα τρακτέρ τους στην Αργολίδα,..

Ο ESM ενέκρινε τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για τη μείωση του ελληνικού χρέους

Σύμφωνα με τον κ. Ρέγκλινγκ, εκτιμάται ότι όταν τα βραχυπρόθεσμα μέτρα εφαρμοστούν πλήρως θα μειωθεί ο δείκτης χρέους προς ΑΕΠ κατά περίπου..

Ο ESM ενέκρινε τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για τη μείωση του ελληνικού χρέους

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας εκτιμά πως όταν αυτά τα μέτρα εφαρμοστούν πλήρως, θα μειώσουν τον λόγο του ελληνικού..

Προτάσεις ΣΕΒ για τη φαρμακευτική πολιτική

Στην έκθεση επισημαίνεται ακόμη, ότι «σε όλες τις άλλες χώρες η ηλεκτρονική συνταγογράφηση και μάλιστα με βάση τη δραστική ουσία, έχει οδηγήσει..

Πολιτικές ευθύνες για δάνεια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ευνοϊκή μεταχείριση τραπεζών προς ΜΜΕ, καταλογίζει το ΚΚΕ

Ειδικότερα, πολιτικές ευθύνες για ευνοϊκή χρηματοδότηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για το σύνολο των δανείων τους που έχουν χορηγηθεί από την κρατική..

Ο ESM αποφάσισε τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το ελληνικό χρέος

Το Συμβούλιο των Διευθυντών του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) αποφάσισε τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το ελληνικό χρέος, όπως αναφέρεται..

Το ΚΚΕ για το αίτημα αύξησης των ορίων συνταξιοδότησης των δικαστών

«Οι πρωτοβουλίες και ενέργειες από τους χώρους των ανωτάτων δικαστών, με αίτημα την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης των δικαστών..

Ο Τραμπ θα υπογράψει αργότερα σήμερα την αποχώρηση των ΗΠΑ από την εμπορική συμφωνία TPP

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να υπογράψει σήμερα ένα διάταγμα που θα σημάνει το τέλος της συμμετοχής των Ηνωμένων Πολιτειών στη Σύμπραξη..Το XNEWS.gr συλλέγει ειδήσεις και άρθρα από ελληνικά ειδησεογραφικά sites και τα παρουσιάζει περιληπτικά σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη σας. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα γεγονότα όπως μεταδίδονται σε real time, συνδυάστε την ενημέρωσή σας από διαφορετικές πηγές.
Xnews.gr - Real Time News

Επικοινωνία:
Facebook

Λόγω της συνεχούς ροής, οι σελίδες ανανεώνονται αυτόματα κάθε 4 λεπτά.