Real Time News
Econews.gr

Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς για Συμβολαιακή Γεωργία με την εταιρεία «ΑΓΡΟ.ΒΙ.Μ.ΑΕ»

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1994, και αποτελεί συνέχεια εταιρειών συμφερόντων της οικογένειας Γυφτέα, οι οποίες δραστηριοποιούνται από το 1964 στον..

“Folegandros Routes” – Μία εκστρατεία για τη Φολέγανδρο, την φύση και…

Μέσω της διαδικασίας crowdfunding («χρηµατοδότηση από το πλήθος» ή αλλιώς «διαδικτυακή µικροχρηµατοδότηση») η εκστρατεία στοχεύει στην αξιοποίηση..

Καθαρός αέρας στα ελληνικά λιμάνια!

Τα λιμάνια διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτή τη δραστηριότητα, διότι αφενός όλα τα ταξίδια των πλοίων αρχίζουν και τελειώνουν σε αυτά..

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ – ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ – ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 201

Η Landis+Gyr μεταφέρει παραγωγή από την Μεγάλη Βρετανία στην Ελλάδα

«Όπως και στις αρχές τις δεκαετίας του 2000, όταν η Landis+Gyr μετέφερε την παραγωγή των ηλεκτρομηχανικών μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας από Γαλλία,..

Καλοκαιρινά φεστιβάλ και εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη στήριξη…

Συνολικά περισσότερες από 25 εκδηλώσεις όπως φεστιβάλ, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, αθλητικές εκδηλώσεις, αλλά και επιστημονικά συνέδρια..

«Green Photo Cruises»: Ταξίδια και φωτογραφικά workshops στο Ιόνιο Πέλαγος

Φέτος, από 5 μέχρι 16 Σεπτεμβρίου 2017, θα εξερευνήσουμε το άγνωστο Ιόνιο Πέλαγος! Θα ξεκινήσουμε από την Λευκάδα και την εξαιρετικά σημαντική..

Καλoκαιρινά Εβδομαδιαία Προγράμματα για παιδιά στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης –…

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία τα καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης. Τα παιδιά κάνουν «προϊστορικές»..

Καταμέτρηση του υπο-πληθυσμού του βαλκανικού αγριόγιδου

Ο σχεδιασμός και η καθοδήγηση της εφαρμογής της μεθόδου καταμέτρησης του εν λόγω είδους έγινε από τον ειδικό στη βιολογία και οικολογία του..

Βραβείο «Πράσινος Ηγέτης με Πλατινένιο επίπεδο» για το Creta Maris Beach…

Το βραβείο «Πράσινος Ηγέτης με Πλατινένιο επίπεδο» του Creta Maris Beach Resort αποτελεί το «χρυσό μετάλλιο» του προγράμματος Πράσινοι Ηγέτες και..

Συνεργασία Ελλάδος-Βουλγαρίας στον ενεργειακό τομέα: Συνάντηση Σταθάκη-Πέτκοβα στη Σόφια

Η διαφοροποίηση των πηγών εφοδιασμού φυσικού αερίου στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης είναι πλέον γεγονός χάρη στην εξαιρετική συνεργασία..

Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα την Ελληνική Φύση εντός της Βαλκανικής Πράσινης…

Η Ευρωπαϊκή Πράσινη Ζώνη αποτελεί κατά κύριο λόγο την συνοριακή γραμμή αυτού που ήταν παλιά το «Σιδηρούν Παραπέτασμα». Κατά μήκος του πρώην..

Δακτυλίωση νεοσσών πελαργών στην νοτιότερη φωλιά της Ελλάδας: στην Μάκρη Αρκαδίας

Η δακτυλίωση των τριών μικρών πελαργών στην Μάκρη Αρκαδίας έγινε έπειτα από αρκετή παρακολούθηση και εκτίμηση της ηλικίας τους, μιας και..

Γ. Σταθάκης: ισχυρή η ΔΕΗ του μέλλοντος-Ομιλία στη γενική συνέλευση των…

Αυτό υπογράμμισε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας την Παρασκευή 7 Ιουλίου, στην ετήσια γενική συνέλευση..

Διοργάνωση του αγώνα υπεραπόστασης Κρόνιο Πέρασμα για 4η χρονιά στα χωριά…

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, ο Φορέας Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού και η τοπική κοινότητα Αγίου Πέτρου με την αρωγή φορέων..

Περιοχές NATURA 2000: Ευκαιρία ή εμπόδιο για την ανάπτυξη;

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στη Σητεία, στις 18.30. Η θεματολογία που θα καλυφθεί..

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική συνάντησε την υψηλή τεχνολογία της LG Electronics στην…

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι πάνω από 700 καταξιωμένοι αρχιτέκτονες και σχεδιαστές που παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν..

Αν. ΥΠΕΝ, Σ. Φάμελλος: «Επιτακτική ανάγκη η απεξάρτηση της χώρας από…

«Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση ξεφεύγουμε από τον μεσαίωνα των χωματερών, ο οποίος κυριαρχούσε στην περιοχή, στη Δυτική Μακεδονία  μέχρι το..

Εννέα βραβεία για τον Όμιλο ΟΤΕ στα Business IT Excellence Awards…

Στα BITE Awards, που αναδεικνύουν τις βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από επιχειρήσεις και οργανισμούς..

Εγκαίνια Ολοκληρωμένης Μονάδας Διαχείρισης Απορριμμάτων στην Κοζάνη από τον ΥΠΕΝ, Γ….

Στο χαιρετισμό του ο κ. Σταθάκης τόνισε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ δήμων στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων. «Δεν υπάρχει γενικός..

Μέχρι να μην υπάρχουν πια ζώα στον δρόμο…Ο Γιώργος Μαυρίδης και…

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Μόλυ, πρωταγωνιστούν στο νέο σποτ της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης για τα αδέσποτα, με τίτλο «Μέχρι να μην υπάρχουν..

Έτοιμη η ελληνική αποστολή για την Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Ο Εθνικός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που οδηγεί στην Ολυμπιάδα, περιλαμβάνεται στις δράσεις που υλοποιεί ο WRO Hellas, με στρατηγικό..

Σε δημόσια διαβούλευση το λατομικό νομοσχέδιο

Το σχέδιο νόμου αποσκοπεί στον εκσυγχρονισμό του  θεσμικού πλαισίου έρευνας και εκμετάλλευσης των λατομείων και της εξορυκτικής δραστηριότητας..

Γ. Σταθάκης στο συνέδριο του Economist: Η Ελλάδα αποτελεί νησίδα σταθερότητας…

Ο κ. Σταθάκης υποστήριξε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα έχει υπογραφεί διακυβερνητική συμφωνία για την κατασκευή του αγωγού EastMed, μεταξύ..

«O Δεκάλογος του έξυπνου καταναλωτή ηλεκτρικής ενέργειας»

Ανταποκρινόμενη στα ερωτήματα των καταναλωτών που βρίσκονται σε αναζήτηση νέου παρόχου ρεύματος για το σπίτι ή την επιχείρησή τους, η WATT+VOLT..

9 special info για την πιο special Full Moon Fiesta …

Πολλά είναι αυτά που γνωρίζεις για τα πιο φρέσκα, δροσερά και αγαπημένα πρόσωπα της εγχώριας μουσικής σκηνής που θα εκτοξεύσουν τη διάθεσή..

Αν. ΥΠΕΝ, Σ. Φάμελλος: «Η τοπική αυτοδιοίκηση βασικός μοχλός υλοποίησης του…

Τέλος, ο Σωκράτης Φάμελλος απαντώντας σε ερώτηση για το φράγμα της Μεσοχώρας είπε πως δεν αναιρεί την δέσμευσή του για την άμεση αδειοδότηση..

«Τα Βαρελόσκυλα της Ελλάδας» – Το νέο σποτάκι ευαισθητοποίησης από την…

Τα «βαρελόσκυλα», για όσους δεν γνωρίζουν, είναι εκείνα τα σκυλιά που συναντάμε σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας δεμένα με μια κοντή αλυσίδα..

Δήμος Βριλησσίων: «Τίποτα δεν πάει χαμένο από τα σκουπίδια»

Με έναν παραγωγικό διάλογο και έντονο ενδιαφέρον έκλεισε η ημερίδα με θέμα «ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ» που διοργάνωσε ο Δήμος Βριλησσίων, χθες Τετάρτη..

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις για την ανακύκλωση του Αν. ΥΠΕΝ, Σ. Φάμελλου,…

Στη συνάντηση με τις οικολογικές ΜΚΟ και το ΠΑΝ.ΔΟΙΚΟ ο Αν. ΥΠΕΝ ζήτησε τις προτάσεις των κινημάτων όσον αφορά στην τεχνολογία και την κοινωνική..Το XNEWS.gr συλλέγει ειδήσεις και άρθρα από ελληνικά ειδησεογραφικά sites και τα παρουσιάζει περιληπτικά σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη σας. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα γεγονότα όπως μεταδίδονται σε real time, συνδυάστε την ενημέρωσή σας από διαφορετικές πηγές.
Xnews.gr - Real Time News

Επικοινωνία:
Facebook

UP