Real Time News
Econews.gr

Φωτοβολταϊκά εμφυτεύματα – Νέα τεχνική κατά της τύφλωσης

Σημειώνεται ότι αν και η τεχνική που ανέπτυξε το Στάνφορντ θα μπορούσε να βοηθήσει τους ανθρώπους να δουν και πάλι, με τη συγκεκριμένη συσκευή,..

Τουλίπες: πώς φυτεύουμε τους βολβούς; (video)

Σε πήλινη γλάστρα βάζουμε στον πάτο γεωύφασμα. Κατόπιν βάζουμε χώμα με τύρφη ( 3:1) , μέχρι το ύψος που θα ακουμπήσουμε τους βολβούς.  Αραδιάζουμε..

Η Σαχάρα συντηρεί το τροπικό δάσος του Αμαζονίου [video]

Από έτος σε έτος , πάντως, η ποσότητα σκόνης που φτάνει στον Αμαζόνιο βρέθηκε να παρουσιάζει μεγάλες διακυμάνσεις: το 2007 η σκόνη ήταν 86% περισσότερη..

Το υπέροχο ηλιοβασίλεμα της Αθήνας αποτέλεσμα ηλιακής κηλίδας

Οι Λεοντίδες έχουν προσφέρει υπέροχο και απόκοσμο θέαμα στο παρελθόν, αναφέρει το Smithsonian mag. Το 1833 στη Β. Αμερική, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν..

Φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου: «Run for Peace: From Acropolis to Babylon»

Αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων,υπό τον τίτλο «Run for Peace: From Acropolis to Babylon», οργανώνουν την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, στο κέντρο της Αθήνας, ο Οργανισμός..

Ποια φυτά ενδείκνυται για το σπίτι και ποια είναι τα χαρακτηριστικά…

H παρουσία κάποιων οικιακών φυτών μπορεί να μειώσει την εμφάνιση συμπτωμάτων όπως ο πονοκέφαλος, η ατονία, οι οπτικές διαταραχές, διάφορες..

Στέβια: χρήσεις, ιδιότητες και τα μυστικά της καλλιέργειας στην Ελλάδα

Η έρευνα γίνεται σε πρακτικά θέματα της στέβιας ως νέας εναλλακτικής καλλιέργειας, όπως 1. Πειράματα για : α. παραγωγή σποροφύτων σε σπορεία,..

Δωρεάν στο ίντερνετ οι μελέτες της NASA

Δωρεάν στο ίντερνετ οι μελέτες της NAS

Ποιες είναι οι θεραπευτικές ιδιότητες του ροδιού

 Δρα κατά του καρκίνου μαστού Οι επιστήμονες μελέτησαν τις επιδράσεις του χυμού του ροδιού και τα θρεπτικά συστατικά του κατά του καρκίνου..

Πόσο στοιχίζει το πρώτο κρασί στον κόσμο παρασκευασμένο από ινδική κάνναβη…

Η βιολογική μαριχουάνα δένεται σε «τσατίλα», παρόμοια με εκείνη που χρησιμοποιείται στην τυροκομία και προστίθεται στο βαρέλι με το μούστο,..

Από την Κίνα στη Νότια Αμερική και από τη Σαντορίνη στην…

Είναι μια έκθεση που σε πιάνει από το στομάχι. Και καλά κάνει. Τα «Παρατοξικά Παράδοξα», που μόλις εγκαινιάστηκαν στο Μουσείο Μπενάκη της..

Η αιολική ενέργεια «κατάρα» για το περιβάλλον και την οικονομία

Για παράδειγμα η E. ON Netz στην έκθεση της (2005) εκτιμά ότι από τα 6.000 MW που έχει εγκαταστήσει στη Βαυαρία, η ωφέλιμη ισχύς ήταν κατά μέσο όρο 1.265..

Φυτεύουμε μια λεμονιά στο μπαλκόνι ή τον κήπο

Η κορυφοξήρα ήταν γνωστή και σαν «ασθένεια του Πόρου», διότι είχε παρατηρηθεί στο ομώνυμο νησί από το 1900. Εκδηλώνεται συνήθως με απότομο μαρασμό..

Υπερθέρμανση του πλανήτη – Φταίει το πετρέλαιο που καίμε?

Αυτά περιλαμβάνουν το λιώσιμο του μόνιμου στρώματος πάγου στη Σιβηρία και την απελευθέρωση ισχυρών αερίων του θερμοκηπίου, τον θάνατο των..

Χελώνα που έφαγε 915 νομίσματα – Δεν είναι πια κοντά μας

Νεκρή είναι η 25χρονη χελώνα, η Bank(τράπεζα), που εγχειρίστηκε για να τις αφαιρεθούν τα 915 νομίσματα που είχαν μαζευτεί στο στομάχι της σύμφωνα..

Τα χειρότερα είναι μπροστά μας! Ανησυχητική έκθεση για το κλίμα

Οι επιστήμονες ανησυχούν ότι σταδιακά θα αυξηθεί η επιρροή των σκεπτικιστών και των αρνητών της κλιματικής αλλαγής, καθώς δυστυχώς φαίνεται..



Το XNEWS.gr συλλέγει ειδήσεις και άρθρα από ελληνικά ειδησεογραφικά sites και τα παρουσιάζει περιληπτικά σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη σας. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα γεγονότα όπως μεταδίδονται σε real time, συνδυάστε την ενημέρωσή σας από διαφορετικές πηγές.
Xnews.gr - Real Time News

Επικοινωνία:
Facebook

Λόγω της συνεχούς ροής, οι σελίδες ανανεώνονται αυτόματα κάθε 4 λεπτά.