Real Time News
ΑΔΕΔΥ

Συμπαράσταση στην εκπαιδευτικό Ε. Παπαδοπούλου

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της και την από 27/03/2017 ανακοίνωση της ΔΟΕ, εκφράζει τη συμπαράστασή της στην εκπαιδευτικό..

Αλληλεγγύη στους διωκόμενους συναδέλφους μηχανικούς

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου, τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων και των Ομοσπονδιών,..

Εκδήλωση στο Ν.Τ. Ξάνθης – Εξελίξεις στις Εργασιακές Σχέσεις και στην Κοινωνική Ασφάλιση

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., το Κοινωνικό Πολύκεντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα Ξάνθης διοργανώνουν εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Εξελίξεις..

Πρόσκληση σε σύσκεψη Ομοσπονδιών 23.03.2017

Πρόσκληση μελών Αθλητικού Τομέα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 28.3.201

Εξώδικη γνωστοποίηση για την απεργία – αποχή από την αξιολόγηση

 Μετά το πέρας τεσσάρων εργασίμων ημερών από την κοινοποίηση της παρούσας μέχρι και τη λήξη της διαδικασίας αξιολόγησης, όποτε και εάν αυτή..

Εκδήλωση στο Ν.Τ. Αχαΐας – Εξελίξεις στις Εργασιακές Σχέσεις και στην Κοινωνική Ασφάλιση

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., το Κοινωνικό Πολύκεντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα Αχαΐας διοργανώνουν εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Εξελίξεις..

Συμπαράσταση στη συνάδελφο Βίκυ Χαλκιά

Καταδικάζουμε απερίφραστα την απαράδεκτη πρακτική του «συναδέλφου» Προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βριλησσίων, Τρύφωνα Μαργιτόπουλου..

Καταγγελία Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη, για αυταρχισμό και ωμή παρέμβαση στα..

Εκδήλωση στο Ν.Τ. Κοζάνης – Εξελίξεις στις Εργασιακές Σχέσεις και στην Κοινωνική Ασφάλιση

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., το Κοινωνικό Πολύκεντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα Κοζάνης διοργανώνουν εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Εξελίξεις..

Αλληλεγγύη στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ

Μπροστά στις νέες απαιτήσεις των επιχειρηματικών ομίλων και στις διαπραγματεύσεις για το κλείσιμο της συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α...

Όχι στην ποινικοποίηση του κινήματος αλληλεγγύης στρατευμένων

Ο Νίκος Αργυρίου καταδικάστηκε γιατί είναι μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης στρατευμένων, η οποία δημοσιοποίησε, προ επταετίας, καταγγελία..

Απεργία – Αποχή από τη διαδικασία αξιολόγησης των Δημοσίων Υπαλλήλων

Η Κυβέρνηση και η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, προχωρούν τη διαδικασία της αξιολόγησης, χωρίς καν να έχουν υλοποιήσει το τμήμα του..

Στήριξη των αγώνων των εργαζομένων στη Δημόσια Υγεία

Η Κυβέρνηση βαφτίζει προσλήψεις την επέκταση των ελαστικών σχέσεων εργασίας (επικουρικό προσωπικό, ΚΕΕΛΠΝΟ, μπλοκάκια, προγράμματα ΟΑΕΔ). ..

Ν.Τ. Ζακύνθου – Κήρυξη Στάσης Εργασίας στις 15.03.2017

Κηρύσσει στάση εργασίας σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. της Ζακύνθου, την Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 από τις 11:00 έως τη λήξη..

Ν.Τ. Σάμου – Κήρυξη 3ωρης Στάσης Εργασίας στις 16.03.2017

Κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. του Νομού Σάμου, την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 από τις 08:00..

Ν.Τ. Πέλλας – Κήρυξη 3ωρης Στάσης Εργασίας στις 17.03.2017

Κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. του Νομού Πέλλας, την Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 από τις..

Εκδήλωση στο Ν.Τ. Αρκαδίας – Εξελίξεις στις Εργασιακές Σχέσεις και στην Κοινωνική Ασφάλιση

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., το Κοινωνικό Πολύκεντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα Αρκαδίας διοργανώνουν εκδήλωση – συζήτηση με θέμα:..

Έρευνα Κοινωνικού Πολύκεντρου για την προσφυγική κρίση

Καθώς η προσφυγική κρίση εξελίσσεται και εισέρχεται σε μια νέα φάση, γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική η ανάδειξη της καθοριστικής συμβολής..

Εκδήλωση στο Ν.Τ. Μαγνησίας – Εξελίξεις στις Εργασιακές Σχέσεις και στην Κοινωνική Ασφάλιση

          Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., το Κοινωνικό Πολύκεντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα Μαγνησίας διοργανώνουν εκδήλωση – συζήτηση..

Αλληλεγγύη στους τρεις διαδηλωτές που συνελήφθησαν στις 25.3.12 στα Χανιά

Η αστυνομία συνέλαβε τυχαία 3 άτομα που δεν είχαν καμία συμμετοχή σε κανένα επεισόδιο, όπως φαίνεται και από τα βίντεο των τοπικών καναλιών...

Συμπαράσταση στον αγώνα των Πυροσβεστών Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας

          Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συμπαραστέκεται και είναι κοντά στο δίκαιο αγώνα των συναδέλφων Πυροσβεστών και ζητά

Εκδήλωση στο Ν.Τ. Άρτας – Εξελίξεις στις Εργασιακές Σχέσεις και στην Κοινωνική Ασφάλιση

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., το Κοινωνικό Πολύκεντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα Άρτας διοργανώνουν εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Εξελίξεις..

Ν.Τ. Λήμνου – Κήρυξη Στάσης Εργασίας στις 02.03.2017

στάση εργασίας σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. της Λήμνου, την Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017 από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου,..

Στήριξη του συλλαλητηρίου των ΠΟΣΕ ΙΚΑ – ΕΤΑΜ και ΠΟΠΟΚΠ

Για όλα τα παραπάνω όπως αναλυτικά καταγράφονται στην κοινή ανακοίνωση των ΠΟΣΕ ΙΚΑ – ΕΤΑΜ και ΠΟΠΟΚΠ (21/2/2017), η Εκτελεστική Επιτροπή της..

Σχετικά με τη χορήγηση καρτών ΟΑΣΑ

Απαντώντας σε σχετικά αιτήματά σας, για χορήγηση εκπτωτικών καρτών απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ με βάση τη σύμβαση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με τον..Το XNEWS.gr συλλέγει ειδήσεις και άρθρα από ελληνικά ειδησεογραφικά sites και τα παρουσιάζει περιληπτικά σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη σας. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα γεγονότα όπως μεταδίδονται σε real time, συνδυάστε την ενημέρωσή σας από διαφορετικές πηγές.
Xnews.gr - Real Time News

Επικοινωνία:
Facebook

Λόγω της συνεχούς ροής, οι σελίδες ανανεώνονται αυτόματα κάθε 4 λεπτά.