Real Time News
ΑΔΕΔΥ

Στήριξη του συλλαλητηρίου των ΠΟΣΕ ΙΚΑ – ΕΤΑΜ και ΠΟΠΟΚΠ

Για όλα τα παραπάνω όπως αναλυτικά καταγράφονται στην κοινή ανακοίνωση των ΠΟΣΕ ΙΚΑ – ΕΤΑΜ και ΠΟΠΟΚΠ (21/2/2017), η Εκτελεστική Επιτροπή της..

Σχετικά με τη χορήγηση καρτών ΟΑΣΑ

Απαντώντας σε σχετικά αιτήματά σας, για χορήγηση εκπτωτικών καρτών απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ με βάση τη σύμβαση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με τον..

Συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργολαβικών εργαζομένων στις 23/02

Αντί να βάλει τέλος στα σκλαβοπάζαρα των εργολάβων στα Νοσοκομεία και να κάνει άμεσα νομοθετική ρύθμιση για υπογραφή συμβάσεων εργασίας..

Οι καρατομήσεις και οι αυθαίρετες μετακινήσεις στελεχών συνεχίζονται στις δημόσιες υπηρεσίες

Όπως καταγγέλλει η ΠΟΣΕ – ΙΚΑ/ΕΤΑΜ (Δελτίο Τύπου 17/02/2017), ο διοικητής του ΙΚΑ προχώρησε σε αυθαίρετες μετακινήσεις στελεχών, προκειμένου να..

Συμμετοχή στη συγκέντρωση Ομοσπονδιών των εκπαιδευτικών στις 23/2

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της ΔΟΕ και της Γενικής Συνέλευσης των Προέδρων των ΕΛΜΕ, στηρίζει τη συγκέντρωση..

Οργανωτική Εγκύκλιος – Πραγματοποίηση Ημερίδων

Οργανωτική Εγκύκλιος – Πραγματοποίηση Ημερίδω

Ψήφισμα ΓΣ – Έξω οι φασίστες από τα σωματεία

Ψήφισμα ΓΣ – Έξω οι φασίστες από τα σωματεί

Όχι στις απολύσεις των εργολαβικών εργαζομένων στα Νοσοκομεία

Όπως καταγγέλλει η Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν., με βάση το Ν.4430/2016 άρθρο 63, ξεκίνησαν τα Νοσοκομεία τους διαγωνισμούς πρόσληψης προσωπικού με Συμβάσεις Εργασίας..

Συμπαράσταση στην κινητοποίηση της ΠΟΠΟΚΠ, Τετάρτη 15.02

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της, τα Δ.Σ. των Σωματείων και των Ομοσπονδιών του Δημοσίου να συμμετέχουν..

Συμπαράσταση στους εργαζομένους του Δημοτικού Κέντρου Καταρρακτών Έδεσσας και άλλων συνδικαλιστών

Οι εργαζόμενοι με την καθολική τους παρουσία και συμπαράσταση εκατοντάδων συμπολιτών και συνδικαλιστών, προσπάθησαν να πείσουν τον Δήμαρχο..

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ – ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Στο σωματείο εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης, η παράταξη «Εθνικιστική Λαϊκή Δύναμη..

Ψήφισμα ΓΣ ενάντια στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης

Οι δίκες στις 28 Φεβρουαρίου και 17 Μαρτίου 2017, αφορούν σε κινητοποιήσεις ενάντια στον νόμο Διαμαντοπούλου την άνοιξη του 2012, κινητοποιήσεις..

Συμπαράσταση στους αγώνες των αγροτών Στάση Εργασίας Τρίτη 14.02

Με το «Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων», που ψηφίστηκε πέρυσι τον Μάιο (άρθρο 65 του πολυνομοσχεδίου του 3ου Μνημονίου), ο διαχωρισμός..

Αλληλεγγύη στον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απαιτεί να σταματήσει τώρα η δίωξη του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, ο οποίος παραπέμπεται σε δίκη..

Οι Περιφερειάρχες τοποθετούν τους «αρεστούς» σε θέσεις ευθύνης

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκτιμά πως σε αυτό συνέβαλε η απουσία εφαρμογής, τα τελευταία χρόνια, αντικειμενικού και αξιοκρατικού..

για την κομματική επιλογή προϊσταμένων στο Δημόσιο

Δεκάδες είναι οι καταγγελίες που φτάνουν καθημερινά στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για τοποθέτηση προϊσταμένων σε διάφορες οργανικές μονάδες του Δημοσίου..

Επιστολή – Αποκλεισμός της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. από τη σύσταση του Ε.Σ.Ε.Κ.Α.Α.Δ.

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε, διαβάζοντας το πολυνομοσχέδιο που καταθέσατε με τη διαδικασία του επείγοντος και συζητείται αυτές τις μέρες..

Χαιρετισμός του εκπροσώπου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Μάριου Κρητικού στο Δ.Σ. του ΜΤΠΥ

Χαιρετισμός του εκπροσώπου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Μάριου Κρητικού στο Δ.Σ. του ΜΤΠ

Συμπαράσταση στους συναδέλφους Π. Βαϊνά και Γ. Χρόνη

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους συναδέλφους Παντελή Βαϊνά και Γιώργο Χρόνη, αιρετούς του..

Συμπαράσταση στους 9 φοιτητές της Ξάνθης

Την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017, 9 φοιτητές παρουσιάζονται στον ανακριτή, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, ύστερα από αναφορές προς την Εισαγγελία..

Κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων στην υπηρεσία ασύλου του ΥΜΠ

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή εργασία, με μισθό και δικαιώματα που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες

Εργασίες αναβάθμισης ιστοσελίδας ΑΔΕΔΥ.

Ζητούμε συγνώμη για την μικρή ταλαιπωρία. Η ιστοσελίδα της ΑΔΕΔΥ αναβαθμίζεται για να προσφέρει νέες ψηφιακές υπηρεσίες στα μέλη της

Συνάντηση με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η συζήτηση για τους διορισμούς στην εκπαίδευση όπου στις πιεστικές παρατηρήσεις για εγκατάλειψη των εξαγγελιών..

Άμεση παύση της δίωξης του Παύλου Αντωνόπουλου

Τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017, γίνεται στα Δικαστήρια (πρώην σχολή Ευελπίδων) η εξ αναβολής δίκη του πρώην μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής..

Συμπαράσταση στους συναδέλφους Π. Βαϊνά και Γ. Χρόνη

Μετά την ομόφωνη αθωωτική απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου και την αθωωτική απόφαση της 14ης Νοεμβρίου 2016 στη δίκη του Π. Βαϊνά, η Εκτελεστική..

Ν.Τ. Λάρισας – Κήρυξη Στάσης Εργασίας στις 1.02.2017

στάση εργασίας σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. του Νομού Λάρισας, την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017 από τις 10:00 έως τη λήξη..

Ν.Τ. Μαγνησίας – Κήρυξη 4ωρης Στάσης Εργασίας στις 27.01.2017

4ωρη στάση εργασίας σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. του Νομού Μαγνησίας, την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 από τις 10:00..

Η ΑΔΕΔΥ στηρίζει τους αγώνες των αγροτών

Με το «Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων», που ψηφίστηκε πέρυσι τον Μαίο (άρθρο 65 του πολυνομοσχεδίου του 3ου Μνημονίου), ο διαχωρισμός..Το XNEWS.gr συλλέγει ειδήσεις και άρθρα από ελληνικά ειδησεογραφικά sites και τα παρουσιάζει περιληπτικά σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη σας. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα γεγονότα όπως μεταδίδονται σε real time, συνδυάστε την ενημέρωσή σας από διαφορετικές πηγές.
Xnews.gr - Real Time News

Επικοινωνία:
Facebook

Λόγω της συνεχούς ροής, οι σελίδες ανανεώνονται αυτόματα κάθε 4 λεπτά.