Real Time News
Capital.gr

20:43 Καταργήθηκε ο ιστότοπος του Λευκού Οίκου στα ισπανικά - Ενοχλημένη η Μαδρίτη

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του ο Τραμπ είχε υποσχεθεί ότι θα καταπολεμήσει την παράνομη μετανάστευση των λατινοαμερικανών..

20:48 Deutsche Telekom: Ολοκληρώθηκε η έκδοση ομολόγων €3,5 δισ.

Το νέο Volvo S90 μας παίρνει τα μυαλά, αυτή την φορά στην κορυφαία έκδοση βενζίνης Τ6. Συνδυάζει με μαγικό τρόπο τις επιδόσεις με την πολυτέλεια..

20:16 Πολωνία: Επιχειρεί να φέρει πίσω 30.000 θέσεις απασχόλησης από το Ην. Βασίλειο

Μετά και τη μετακίνηση περισσότερων από 1 εκατομμύριο Πολωνών προς τη Βρετανία και άλλες χώρες της Δυτικής Ευρώπης από όταν η χώρα εντάχθηκε..

20:43 Ενοχλημένη η Μαδρίτη από την κατάργηση του ιστοτόπου του Λευκού Οίκου στα ισπανικά

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του ο Τραμπ είχε υποσχεθεί ότι θα καταπολεμήσει την παράνομη μετανάστευση των λατινοαμερικανών..

20:46 Ι. Κασουλίδης: Τα Ηνωμένα Έθνη θα καθορίσουν ημερομηνία για Διάσκεψη στη Γενεύη

"Τα μέλη της Διάσκεψης δεν θέλησαν να μπουν στο θέμα της ουσίας, που είναι το θέμα ασφάλεια, και προτίμησαν να παρουσιασθεί πρώτα ενώπιόν τους..

20:35 Α. Λοβέρδος: Το "πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ" δεν μπορεί να αποτελεί βάση συνεννόησης

Τις θέσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την χρηματοδότηση των κομμάτων και ΜΜΕ έδωσε, το μέλος της Εξεταστικής Εξεταστικής Επιτροπής..

20:23 Την ίδρυση του CSI Institute ανακοίνωσε ο Μανώλης Σφακιανάκης

Την ίδρυση του CSI Institute ανακοίνωσε ο τέως επικεφαλής της υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης σε συνέντευξη Τύπου...

20:25 Αιφνιδιαστική ψηφοφορία στην εξεταστική στέλνει το πόρισμα στον Άρειο Πάγο

Στην ψηφοφορία για το Πόρισμα το οποίο μαζί με τις παρατηρήσεις/υπομνήματα που υπέβαλαν ξεχωριστά τα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι 965..

20:27 Αντίθετη στην εξαγγελία Κοντονή η Ένωση Διοικητικών Δικαστών

Κατόπιν αυτού, η Ένωση Διοικητικών Δικαστών σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει: "τα τακτικά διοικητικά δικαστήρια και το Συμβούλιο της Επικρατείας..

Ο Τραμπ πήρε το όπλο του κατά TPP και NAFTA

Να σημειωθεί ότι η NAFTA είναι μια εμπορική συμφωνία μεταξύ του Μεξικού, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και του Καναδά, με την οποία αφαιρέθηκε..

20:12 Φλαμπουράρης: Οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν- Τα βραχυπρόθεσμα μέτρα εγκρίθηκαν

"Εγκρίθηκαν τα βραχυπρόθεσμα μέτρα από το ESM κόντρα στις θελήσεις κάποιων της αντιπολίτευσης. Οι Κασσάνδρες που υποστήριζαν ότι το "Δώρο"..

20:13 ΝΔ: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τη συνεχή λιτότητα, χωρίς αντίκρισμα

Κατηγορώντας την κυβέρνηση για θράσος και υποκρισία και υπενθυμίζοντας πως για να "ξεπαγώσουν" σήμερα τα μέτρα για το χρέος από τον ESM, ο "αφοσιωμένος..

20:19 ΣΥΡΙΖΑ: Η Εξεταστική Επιτροπή "δεν έγινε για τα μάτια του κόσμου"

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται και στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίον κατηγορεί πως, με την ιδιότητα του μετόχου της εφημερίδας..

20:21 Κοτζιάς: Ο πυρήνας της λύσης του Κυπριακού είναι μια κυρίαρχη Κύπρος

Μία Κύπρος κυρίαρχη είναι η λύση για το Κυπριακό, μία λύση που στον πυρήνα της θα έχει την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής και..

19:41 Μινωικές Γραμμές: Αγορά 114 μετοχών από Grimaldi Euromed SpA

Οι τιμές των μετοχών και των δεικτών στο site παρουσιάζονται με 15λεπτη καθυστέρηση εκτός αν υπάρχει σχετική αναφορά στο ότι είναι "REAL TIME". ..

19:45 Σπίρτζης για ΕΡΓΟΣΕ: Μεγάλο βάρος στη συνεργασία των δημόσιων κατασκευαστικών φορέων σε τρίτες χώρες

Ο κ. Σπίρτζης υποστήριξε επίσης ότι το Σύμφωνο Κατανόησης "εκφράζει τη βούληση των δύο πλευρών να υπάρξει συνεργασία στον τομέα των Μεταφορών,..

19:49 Ικανοποίηση Moscovici μετά την απόφαση ESM για το χρέος

Την ικανοποίησή του για την απόφαση του ESM εκφράζει με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Twitter ο επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί

19:40 Μινωικές Γραμμές: Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας

Οι Μινωικές Γραμμές Α.Ν.Ε. ανακοινώνουν ότι η εταιρεία  (Grimaldi Euromed S. p.A) συνδεόμενο νομικό πρόσωπο με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου..

19:25 Ένωση Κεντρώων: Πολιτικές και ποινικές ευθύνες για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ

Από τη διαδικασία της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των επιχειρήσεων ΜΜΕ όμως, καταφανώς προέκυψαν σοβαρές..

19:34 Πτωτική αντίδραση των ευρωαγορών στην εναρκτήρια ομιλία Trump

"Στο επίκεντρο τίθενται τώρα οι πρώτες 100 ημέρες του Trump και ενώ ο νέος πρόεδρος μπορεί να κερδίσει ένα σύντομο ταξίδι του μέλιτος στην αγορά,..

19:35 Μίχαλος: Το νέο ΕΣΠΑ να γίνει κινητήριος δύναμη για τον μετασχηματισμό της οικονομίας

Την πεποίθηση του ότι το νέο ΕΣΠΑ "μπορεί και πρέπει να είναι η κινητήριος δύναμη, όχι μόνο για την ανάκαμψη αλλά – κυρίως – για τον παραγωγικό..

19:30 Πιο χαμηλά στον κατάλογο προτεραιοτήτων της νέας αμερικανικής κυβέρνησης το Μεσανατολικό

Μολονότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός θα ήταν αδιανόητο να αντιταχθεί στη μετακόμιση της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ (δεδομένου..

18:55 Ο πρόεδρος Τραμπ απέσυρε και επίσημα τις ΗΠΑ από την εμπορική συμφωνία TPP

Ο Τραμπ είχε δεσμευτεί στην προεκλογική του καμπάνια ότι θα τερματίσει τη συμμετοχή των ΗΠΑ στη συμφωνία, η οποία είχε στόχο να καταργήσει..

19:18 Η May θα προασπίσει τη συμφωνία με το Ιράν και το ελεύθερο εμπόριο στις συνομιλίες με τον Trump

Η εκλογική νίκη του Τραμπ ήγειρε ερωτήματα όσον αφορά το μέλλον της ούτως καλούμενης ειδικής σχέσης ανάμεσα στο Λονδίνο και την Ουάσινγκτον...

19:25 Υπόμνημα της Ένωσης Κεντρώων για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ

Από τη διαδικασία της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των επιχειρήσεων ΜΜΕ όμως, καταφανώς προέκυψαν σοβαρές..

19:09 Σε 30 ημέρες ολοκληρώνεται η παράδοση του ΚΠΙΣΝ στο Δημόσιο

Η Βιβλιοθήκη, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων και Υποστηρικτών του Κέντρου Πολιτισμού, εγκαινιάζει μετά την παράδοση του έργου ένα νέο..

Πηγές Βρυξελλών: Καλό σημείο εκκίνησης η επιστολή Τσακαλώτου

Την άποψη ότι η επιστολή Τσακαλώτου αποτελεί καλό σημείο εκκίνησης για μια συμφωνία μεταξύ των τεσσάρων θεσμών εξέφρασαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ καλά..

18:55 Μαξίμου: Και στηρίξαμε τους χαμηλοσυνταξιούχους και η απομείωση του χρέους προχωρά

"Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος προ ενός μηνός αρνήθηκε τη στήριξη σε 1,6 εκατομμύρια χαμηλοσυνταξιούχους με την εφάπαξ 13η σύνταξη, μετά τις αντιδράσεις..

19:00 Παπαδημητρίου: Τα δικά μου στοιχεία λένε ότι τα "κόκκινα δάνεια" μειώνονται

Αντιθέτως ο υπουργός ισχυρίστηκε ότι, "σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ που έχω εγώ", τα κόκκινα δάνεια έχουν αρχίσει να ρυθμίζονται και να..

19:06 "Πράσινο φως" για την απόδοση χερσαίων χώρων του Λιμένα Ελευσίνας στις τοπικές κοινωνίες

Ο κ.Κουρουμπλής ζήτησε η σύσταση της επιτροπής να γίνει ως την Τετάρτη και να συμμετέχουν σε αυτή από ένας εκπρόσωπος των τριών Δήμων, εκπρόσωπος..Το XNEWS.gr συλλέγει ειδήσεις και άρθρα από ελληνικά ειδησεογραφικά sites και τα παρουσιάζει περιληπτικά σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη σας. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα γεγονότα όπως μεταδίδονται σε real time, συνδυάστε την ενημέρωσή σας από διαφορετικές πηγές.
Xnews.gr - Real Time News

Επικοινωνία:
Facebook

Λόγω της συνεχούς ροής, οι σελίδες ανανεώνονται αυτόματα κάθε 4 λεπτά.