Real Time News
stokokkino.gr

Θεανώ Φωτίου: «Γίνεται μια εκ βάθρων αναδιοργάνωση του κράτους πρόνοιας με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών»

Η υπουργός Θεανώ Φωτίου Στο Κόκκινο Ρόδου 103,7, δήλωσε ότι ο προϋπολογισμός της πρόνοιας αυξήθηκε από 780 εκ. όταν ανέλαβαν το 2015 κατά 105 εκ. την..

Θ. Ντόκος: Χρειάζεται μεταφορά πόρων στις φτωχές χώρες

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ  Ντόκος διατύπωσε την εκτίμηση πως, όταν παρέλθει κάποιο χρονικό διάστημα από την οριστική στρατιωτική..

Oι συμμετέχοντες στην σύνοδο του G7 υπέγραψαν την διακήρυξη για την ασφάλεια και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας

Πρόκειται για το κύριο θέμα συζήτησης στο οποίο σημειώθηκε η μεγαλύτερη σύγκλιση απόψεων. Στην διακήρυξη «υπογραμμίζεται η ενότητα των μεγαλύτερων..

Τουλάχιστον 28 οι νεκροί από επίθεση ενόπλων εναντίον χριστιανών Κοπτών στην Αίγυπτο

Στους 28 ανέρχονται οι νεκροί από την επίθεση ενόπλων εναντίον μιας αυτοκινητοπομπής που μετέφερε προσκυνητές σε ένα χριστιανικό μοναστήρι..

Μέτρα για την αντιμετώπιση της «Μπλε Φάλαινας» ζητούν 31 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Την αδηριτη ανάγκη λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση του φαινομένου των επικίνδυνων διαδικτυακών «παιχνιδιών», όπως η «Μπλε Φάλαινα» τονιζουν..

Globalista με dj Larry SKG και Πάτροκλο Τόττα

Την Παρασκευή 26 Μαΐου στην εκπομπή μιλήσαμε με τον θεσσαλονικιό διεθνή dj Larry SKG και τον Πάτροκλο Τόττα από το WaterDrop Festival, οι οποίοι την Κυριακή..

Κ. Μητσοτάκης: Δεν εμπιστεύομαι την κυβέρνηση στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας

Περνώντας στο βιβλίο ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι ταυτίζεται με τις απόψεις του συγγραφέα. "Η διάκριση Δεξιά Αριστερά έχει υποχωρήσει, ειδικά..

Ν. Σαντορινιός: «Γεγονός η παραχώρηση της Ροδιακής Έπαυλης στο Δήμο Ρόδου»

 Η σημερινή μέρα, για την πολιτική μου σταδιοδρομία αποτελεί σταθμό. Μετά από πολυετείς προσπάθειες, τόσο μέσα από την συμμετοχή μου στην..

Δυσφορία Αναστασιάδη για την απόρριψη της πρότασης επανέναρξης των συνομιλιών από τον Μ.Ακιντζί

Υπογραμμίζει ότι προς αποκατάσταση της αλήθειας, στην τελευταία συνάντηση της 17ης Μαΐου, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, επικαλούμενος την έλλειψη..

Ρ. Σβίγκου: «Πρέπει από όλες τις πλευρές να εφαρμοστούν τα συμφωνηθέντα για χρέος»

«Να θυμίσω ότι η απόφαση για τη ρύθμιση του χρέους έχει οριστεί από το Eurogroup του Μαΐου του 2016, όπου αποφασίστηκε η λήψη βραχυπρόθεσμων, μεσοπρόθεσμων..

Εξιτήριο πήρε από το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών ο Δ. Βίτσας

Έγραψε σχετικά: «Αγαπητοί φίλοι και φίλες, θέλω να σας ευχαριστήσω για τις θερμές ευχές σας. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό..

Ν. Παππάς: Πολλαπλασιάζονται οι φωνές που θέλουν μια καθαρή λύση στο Eurogroup για την Ελλάδα

«Ζητάμε μια καθαρή λύση για το θέμα του χρέους και οι αντιευρωπαϊκές φωνές μπαίνουν στην απομόνωση» τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής..

Φεστιβάλ Αθηνών: Μια άλλη ζωή: Ανθρώπινες ροές / Άγνωστες Οδύσσειες

Έκθεση Φωτογραφίας   Μια άλλη ζωή: Ανθρώπινες ροές / Άγνωστες Οδύσσειες   22 Μαΐου – 19 Ιουλίου 19:00 – 24:00 ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260 – ΧΩΡΟΣ Α     Αλέξανδρος..

Φεστιβάλ Performance της Σχολής Καλών Τεχνών ASFA BBQ

Το ASFA BBQ που γίνετε φέτος με την υποστήριξη του Icelandic Art Centre δίνει έμφαση σε συμμετοχές από την Ισλανδία με τις δουλειές Cobalt Red, Cadmium Blue της Ásdís..

Forced Entertainment Όλος ο Σαίξπηρ σε ένα τραπέζι

Μία αλατιέρα και μία πιπεριέρα βρίσκονται στη θέση του βασιλιά και της βασίλισσας. Ένα βάζο παίρνε τη θέση του πρίγκιπα. Ένα σπιρτόκουτο..

Το Athens gardens festival γιορτάζει φέτος τα 5 του χρόνια τιμώντας τους μεγαλύτερους κήπους της Αθήνας με φετινό θέμα: «Φυσικά μουσικά τοπία & εκφάνσεις ρομαντισμού».

Το Athens gardens festival γιορτάζει φέτος τα 5 του χρόνια τιμώντας τους μεγαλύτερους κήπους της Αθήνας με φετινό θέμα: «Φυσικά μουσικά τοπία & εκφάνσεις ρομαντισμού»

«Τρύπια» αποδείχτηκε η ανακαίνιση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης

Οι εργασίες κόστους περίπου 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία προήλθαν από ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, ξεκίνησαν στο κτίριο, που βρίσκεται στη..

Μνημόνιο συνεργασίας Υπουργείου με Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για το γήπεδο

Το εν λόγω μνημόνιο υπέγραψαν εκ μέρους του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο Αν. ΥΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος και εκ μέρους του Παναθηναϊκού..

Βαγ.Αποστόλου: Το κυβερνητικό πρόγραμμα εργαλείο ανασυγκρότησης του αγροτικού τομέα της Καβάλας

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός, η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε για να συζητηθούν οι τρόποι συνεργασίας του Υπουργείου με την Περιφερειακή..

Γαλλία: Συνελήφθησαν 10 γυναίκες που σχεδίαζαν να κάνουν μπάνιο φορώντας μπουρκίνι στις Κάννες

Ο Νεκάζ πέρασε πρώτα από το αστυνομικό τμήμα και κατόπιν πήγε στην Κρουαζέτ όπου εξήγησε στα μέσα ενημέρωσης ότι κινδυνεύει να καταδικαστεί..

Με μια ομπρέλα κόκκινη (Μέρος Α)

Με μια ομπρέλα κόκκινη (Μέρος Α

Με μια ομπρέλα κόκκινη (Μέρος Β)

Με μια ομπρέλα κόκκινη (Μέρος Β

Λιβύη: Περίπου 80 μετανάστες σώθηκαν αφού έμειναν επί δύο ημέρες στη θάλασσα, κρεμασμένοι από το μισοβυθισμένο πλοιάριό τους

Πλαστικές και ξύλινες βάρκες που μετέφεραν περίπου 2.300 μετανάστες εντοπίστηκαν την Πέμπτη στα διεθνή ύδατα μεταξύ της Λιβύης και της Ιταλίας,..

Η TOP GAS έχει κληθεί για εξηγήσεις από το υπ. Εργασίας για τρεις παραβάσεις

Αναφορικά με το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 στον Ασπρόπυργο Αττικής και στο οποίο τραυματίστηκαν τρεις εργαζόμενοι,..

Το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για το εργατικό ατύχημα στην ΤΟP GAS

Δυστυχώς, ένα ακόμα σοβαρό εργατικό ατύχημα έρχεται να αναδείξει με τον χειρότερο τρόπο τη ζωτική σημασία της αυστηρής τήρησης από τις  επιχειρήσεις..

Διαβουλεύσεις «στο δρόμο» για το Eurogroup, με στόχο συνολική συμφωνία για το χρέος

Την ίδια ώρα για μείωση της απόστασης μεταξύ των δύο πλευρών κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις, σημειώνοντας ωστόσο ότι το Ταμείο..

Συνάντηση Τσίπρα – Καρυπίδη: Στη Δυτική Μακεδονία το 1ο Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση

Στη συνάντηση έγινε αναλυτική ενημέρωση σχετικά με την πρόσφατη συμφωνία που επιτεύχθηκε με τους θεσμούς στον τομέα της ενέργειας. Ειδικότερα,..

Χρ. Σπίρτζης: Ειλημμένη η απόφαση για δημόσιες συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκη

Ο Χρ. Σπίρτζης άσκησε κριτική στον πρόεδρο της ΠΕΔ-ΚΜ Λ. Κυρίζογλου, σε δημάρχους αλλά και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κ. Μητσοτάκη..

Γ. Μουσουλίδης: Δικαίωση για τους πρώην εργαζομένους της ΕΝ ΚΛΩ και όχι μόνο

«Είναι μία δικαίωση όχι μόνο για τους πρώην εργαζομένους της ΕΝ.ΚΛΩ, είναι δικαίωση για όσους πιστεύουν ότι μπορούμε και με έναν άλλον τρόπο,..

Εκδήλωση στην Αθήνα για την νομική κατοχύρωση της ταυτότητας φύλου

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο νέο στέκι της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ (Μυλλέρου και Κεραμικού, Πλατεία Αυδή, Μεταξουργείο) και αφορά το επικείμενο..Το XNEWS.gr συλλέγει ειδήσεις και άρθρα από ελληνικά ειδησεογραφικά sites και τα παρουσιάζει περιληπτικά σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη σας. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα γεγονότα όπως μεταδίδονται σε real time, συνδυάστε την ενημέρωσή σας από διαφορετικές πηγές.
Xnews.gr - Real Time News

Επικοινωνία:
Facebook

Λόγω της συνεχούς ροής, οι σελίδες ανανεώνονται αυτόματα κάθε 4 λεπτά.