Real Time News
Εuro2day.gr

22:03ΟΗΕ: Απειλεί με βέτο η Ρωσία σε ψήφισμα για επιβολή κυρώσεων στη Συρία

Η εκπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Νίκι Χέιλι δεν πείστηκε από τα επιχειρήματα της Μόσχας. "Για πόσο καιρό ακόμη θα συνεχίσει η Ρωσία να φροντίζει..

22:14Στα 32,45 χρόνια αυξήθηκε η μέση διάρκεια αποπληρωμής των ελληνικών δανείων του EFSF

Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM) ολοκλήρωσε στις 10 Φεβρουαρίου την εξομάλυνση του προφίλ αποπληρωμών των δανείων που έχει λάβει..

Αποκαλυπτική μηνυτήρια αναφορά ΤτΕ για την Αττικής

Απίστευτο «πάρτι» με τα χαριστικά δάνεια της τράπεζας Αττικής, αποκαλύπτει η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η Τράπεζα της Ελλάδας, στην εισαγγελία..

Το 2018 αποφάσεις για το χρέος, διαμηνύει το Βερολίνο

Ούτε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Ουλρίκε Ντέμερ ούτε η εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών, Φριντερίκε φον Τίζενχαουζεν,..

Τα εταιρικά αποτελέσματα έριξαν τις ευρωαγορές

Απώλειες κατέγραψαν οι ευρωαγορές με τους επενδυτές να επικεντρώνονται στα εταιρικά αποτελέσματα και στα μακροοικονομικά στοιχεία στην Ευρώπη

Yποχωρεί από τα ρεκόρ η Wall Street

Απώλειες καταγράφουν οι αμερικανικές μετοχές στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, με τους επενδυτές να αναζητούν κίνητρα για να σπρώξουν..

Stratfor: Γιατί η στάση του ΔΝΤ εξυπηρετεί τη Γερμανία

Το χρονοδιάγραμμα αυτό εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Γερμανίας, υποστηρίζει το Stratfor. Το Βερολίνο υποσχέθηκε στο γερμανικό κοινοβούλιο ότι..

Ποιοι φόροι έδωσαν πλεόνασμα 1 δισ. ευρώ τον Γενάρη

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, σημαντική ώθηση στα έσοδα έδωσαν οι φόροι Παρελθόντων Οικονομικών Ετών (ΠΟΕ), οι οποίοι σε σημαντικό βαθμό..

ΠΑΣΟΚ: Απολογία ήττας από τον Τσίπρα στη Βουλή

Το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει τη σημερινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βουλή ως απολογία της ήττας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη διαπραγμάτευση...

Τσακαλώτος: Η συμφωνία του Eurogroup είναι καλύτερη από αυτή που περίμενα

Η συμφωνία είναι καλύτερη από αυτήν που περίμενα πριν από ένα μήνα, δηλώνει στην εφημερίδα «Ειδήσεις», ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος,..

Τσίπρας: Πετύχαμε έντιμο συμβιβασμό στο Eurogroup

Η δουλειά αποδίδει καρπούς, υποστήριξε ο πρωθυπουργός. Σε ό,τι αφορά στην υλοποίηση του προγράμματος, ο Αλέξης Τσίπρας θύμισε ότι πέρυσι..

Τραπεζικές πιέσεις στις ευρωαγορές

Σε αρνητικό έδαφος τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, που υποχωρούν από το υψηλό 14 μηνών που είχαν αγγίξει αυτή την εβδομάδα, με πιέσεις από την..

Ελεγχόμενες ρευστοποιήσεις στο ΧΑ

Με ήπιες ρευστοποιήσεις ξεκίνησε η συνεδρίαση και συνεχίζει χαμηλότερα προς τις 645 μονάδες. Περιορισμένης έκτασης ρευστοποιήσεις στις..

ΤτΕ: Σε κίνδυνο η επίτευξη του στόχου μείωσης στα κόκκινα

Στόχος είναι η μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων σχεδόν κατά 40 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του 2019. Η μεγαλύτερη συμβολή στη μείωση εκτιμάται..

Στουρνάρας: Μείωση φόρων για να στηριχθεί η ανάκαμψη

Για να περάσει ωστόσο η οικονομία από την ανάκαμψη σε ισχυρή διατηρήσιμη ανάπτυξη, απαιτούνται ενεργητικές μεσοπρόθεσμες πολιτικές με στόχο..

Παράταση πληρωμής εισφορών ΕΦΚΑ έως τέλος Μαρτίου ζητά η ΕΣΕΕ

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας με επιστολή της στην Υπουργό Εργασίας κ. Έφη Αχτσιόγλου και στον Υφυπουργό Εργασίας..

Μίχαλος: Άμεση έκδοση των εγκυκλίων που αφορούν τις εισφορές

Στην άμεση έκδοση όλων των αναγκαίων διευκρινιστικών εγκυκλίων καλεί το αρμόδιο υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής..

Πετρόπουλος: Ολοι πλέον μπορούν να καταβάλλουν εισφορές

Ο κ. Πετρόπουλος υπερασπίστηκε τις κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις ως μόνο δρόμο βιωσιμότητας του ασφαλιστικού. Όπως είπε: «Δεν πρέπει να..

Ηπιες μεταβολές στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Μικτές διαθέσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια (19:07 22/02/2017

Σε στάση αναμονής το Χρηματιστήριο

Το σημαντικό, όπως σημειώνουν παράγοντες της αγοράς, είναι πως η αγορά, μετά την ευφορία της Τρίτης και την αμφισβήτηση της Τετάρτης, προσαρμόζεται..

Έτοιμη για ελάφρυνση χρέους η Μέρκελ υπό όρους

Σύμφωνα με την Handelsblatt η Μέρκελ και η Λαγκάρντ καθόρισαν και τη σειρά των επικείμενων βημάτων. Αυτή προβλέπει ότι «πρώτα πρέπει η Ελλάδα να..

Χωρίς εισφορές οι αμοιβές με απόδειξη δαπανών

Παράθυρο για ελάφρυνση κάποιων ελεύθερων επαγγελματιών ή περιστασιακά εργαζόμενων άνοιξε χθες ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος. ..

Τι περιλαμβάνει η συμφωνία σωτηρίας της Frigoglass

Επιπρόσθετα τράπεζες, ομολογιούχοι και βασικός μέτοχος της Frigoglass συμφώνησαν επί της αρχής να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να χρηματοδοτήσουν..

To τρίπτυχο που κρίνει την πορεία του ΧΑ

To τρίπτυχο που κρίνει την πορεία του ΧΑ (07:46 24/02/2017

Ερχονται άμεσα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

Το ακαταδίωκτο των τραπεζικών στελεχών και των δημόσιων λειτουργών που θα υπογράφουν τις αναδιαρθρώσεις προβληματικών δανείων και η εφαρμογή..

14:26Μαμιδάκης: Σε προσωρινή προστασία ως 24 Μαρτίου *Προχωρούν οι συζητήσεις Cetracore-τραπεζών

Η λήψη της νέας προστασίας, με συναίνεση μέρους των πιστωτών, σε συνδυασμό με την προσκόμιση από την Cetracore Energy proof of funds δείχνει ότι οι συζητήσεις..

14:29Την τεχνολογική λύση της SoftOne επέλεξαν οι εκδόσεις Γρίβας

Η αξιοποίηση των ενοτήτων Παραγωγής και Οικονομικής Διαχείρισης, θα βοηθήσει τη GRIVAS Publications να τυποποιήσει όλες τις φάσεις παραγωγής των..

15:03Αστήρ Παλάς: Πώληση 582.000 μετοχών από Premier Ltd στην Apollo -Αξίας 3,19 εκατ.

Η εταιρία Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε. ανακοινώνει ότι ο μέτοχος Premier Ltd, συνδεόμενο νομικό πρόσωπο με τον κ. Μαρτίνο Αθανάσιο, μέλος του..

15:36Τρία βραβεία για τα Public στα Retail Interior Awards 2016

• Διπλή διάκριση για το κατάστημα Public στο The Mall Athens με GOLD βραβείο στην κατηγορία Best Interior - Non Food Retail και GOLD βραβείο στην κατηγορία Store Innovation/..

06:00Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της UNICEF για τα σχολεία όλων των βαθμίδων

Πανελλήνιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών» διοργανώνει η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF και προσκαλεί..Το XNEWS.gr συλλέγει ειδήσεις και άρθρα από ελληνικά ειδησεογραφικά sites και τα παρουσιάζει περιληπτικά σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη σας. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα γεγονότα όπως μεταδίδονται σε real time, συνδυάστε την ενημέρωσή σας από διαφορετικές πηγές.
Xnews.gr - Real Time News

Επικοινωνία:
Facebook

Λόγω της συνεχούς ροής, οι σελίδες ανανεώνονται αυτόματα κάθε 4 λεπτά.