Το XNEWS.gr συλλέγει ειδήσεις και άρθρα από ελληνικά ειδησεογραφικά sites και τα παρουσιάζει περιληπτικά σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη σας.

Άνοιξε στην Ολλανδία το μεγαλύτερο γκαράζ ποδηλάτων [video]

Περί τα 12.500 ποδήλατα χωράει ο γιγάντιος χώρος στάθμισης ποδηλάτων που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στην... Ουτρέχτη της Ολλανδίας.  Προς..

Σοκάρει η νεαρή που πίνει βενζίνη… [photos]

tromaktiko: Σοκάρει η νεαρή που πίνει βενζίνη… [photos

Ιστορία που συγκλόνισε! Bάσος Ανδριανός: Ο αγαπημένος του κινηματογράφου που όταν έσβησαν τα φώτα, έπεσε από την ταράτσα...

Ο Βάσος Ανδριανός, ή Αδριανός (γεννήθηκε ως Βασίλης Παπαδόπουλος, 7 Ιουνίου 1943 – 21 Δεκεμβρίου 1999), ήταν Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος... έγινε γνωστός..

Στήνουν success story στην ενέργεια

Του Γιώργου Φιντικάκη Το έδαφος για να πανηγυρίσει τις δικές της "ιστορίες επιτυχίας" στην ενέργεια, βλέπει η κυβέρνηση, πρώτα με τους... υδρογονάνθρακες,..

Επόμενο Ακιντζί: Το ψευδοκράτος είναι μία πραγματικότητα

Η τουρκοκυπριακή πλευρά ήταν έτοιμη να περπατήσει το τελευταίο μίλι για μια δικοινοτική, διζωνική και ομόσπονδη λύση του... Κυπριακού αλλά..

Η περίοδος της εικοσαετούς αναρχίας και η δυναστεία των Ισαύρων

Η ιστορική περίοδος με την οποία θα ασχοληθούμε στο παρόν κεφάλαιο, αφορά την εποχή του 8ου αι., πιο συγκεκριμένα τα χρόνια... από το 695 έως το..

Οι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται πόσο αγαπούν τα δεδομένα τους μέχρι να είναι πολύ αργά [video]

Το παλιό ρητό «δεν γνωρίζεις τι έχεις μέχρι να το χάσεις» μοιάζει πιο σχετικό από ποτέ στην ψηφιακή εποχή, σύμφωνα και με τη νέα έρευνα ... της..

Γιατί αυτός ο άνδρας μπήκε στο αεροπλάνο μέσα σε πλαστική σακούλα;

tromaktiko: Γιατί αυτός ο άνδρας μπήκε στο αεροπλάνο μέσα σε πλαστική σακούλα

Τα τέσσερα «κόλπα» του γιατρού για να ξεφορτωθείτε τον λόξιγκα

Εκεί που περπατάτε αμέριμνοι στον δρόμο ή βλέπετε τηλεόραση, ξαφνικά... χικ... Ο λόξιγκας μοιάζει συχνά να εμφανίστηκε από του πουθενά, όμως..

Πώς να καθαρίσετε τον πάγκο της κουζίνας ανάλογα με το υλικό του

Μπορεί να μην είχατε αναρωτηθεί ποτέ αλλά το υλικό του πάγκου της κουζίνας θα καθορίσει τον τρόπο που θα τον κάνετε να λάμπει. Η χρήση... προϊόντων,..Το XNEWS.gr συλλέγει ειδήσεις και άρθρα από ελληνικά ειδησεογραφικά sites και τα παρουσιάζει περιληπτικά σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη σας. Ενημερωθείτε πρώτοι για τα γεγονότα όπως μεταδίδονται σε real time, συνδυάστε την ενημέρωσή σας από διαφορετικές πηγές.
Xnews.gr - Real Time News

Επικοινωνία:
Facebook

UP