Ανατριχιαστικό! Η προφητεία του ηθοποιού Δημήτρη Τσούτση πριν από το θάνατό του! (photo) – SEX

Ανατριχιαστικό! Η προφητεία του ηθοποιού Δημήτρη Τσούτση πριν από το θάνατό του! (photo) - SEX


Σε πένθος έχει βυθιστεί για ακόμη μια φορά ο καλλιτεχνικός κόσμος στην Ελλάδα, καθώς μετά τον Γιώργο Κοτανίδη, θρηνεί και τον Δημήτρη Τσούτση, ο οποίος ωστόσο φαίνεται να έχει… προφητεύσει το θάνατό του.

Ο διάσημος ηθοποιός, που ξεχώρισε ως Νικηφόρος Κασιμάτης στη σειρά «Δύο Ξένοι» του MEGA, απεβίωσε στα 88 του χρόνια και τρομερή αίσθηση δημιουργεί η απάντηση σε φίλο του στο Facebook, που δόθηκε πριν από 4 ημέρες.

Ο ακόλουθός του, του είπε πως λείπει, λογικά από τα τηλεοπτικά δρώμενα, για να τον απαντήσει ο Τσούτσης, ότι μας προετοιμάζει για να μη σας έρθει ξαφνικό, σε μια φοβερή σύμπτωση, καθώς ο θάνατός του ήρθε πολύ σύντομα, μετά από εκείνη την απάντηση.

Εντύπωση, επίσης, προξενεί μια άσχετη σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μηνύματα απάντησή του, όπου γράφει τους αριθμούς «05». Δεν είναι γνωστό, αν αυτό το μήνυμα έχει σχέση με το θάνατό του.

Τσούτσης μήνυμα

Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης!

Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης, βυθίζοντας στον πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο!

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός ιδιαίτερα στην τηλεόραση από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά του Δύο ξένοι ως ο καναλάρχης και ιδιοκτήτης του σταθμού ως Νικηφόρος Κασιμάτης οπου εργαζόταν η MEGA Μαρίνα Κουντουράτου ενώ αποτελούσε και τη σχέση της Ντέμης Μαρκορα!

Ο Δημήτρης Τσούτσης από το 1965 έως το 2001 έλαβε μέρος σε 66 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου. Εκτός από τους «Δύο Ξένους» συμμετείχε στο σίριαλ του Mega «Λαβ σόρυ», όπου υποδυόταν τον νονό της Λίλης. Μάλιστα δεν είναι ο μοναδικός ηθοποιός από τους “Δύο Ξένους” που έχει πεθάνει!

Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης!

Φιλμογραφία
Ανοιχτή επιστολή (1968)
Παπαφλέσσας /Η μεγάλη στιγμή του ’21 (1971)
Ιπποκράτης και δημοκρατία (1972)
Σουλιώτες (1972)
Αιχμάλωτοι του μίσους (1972)
Ως την τελευταία στιγμή / Το μεγάλο παιχνίδι (1972)
Τα χρώματα της ίριδος (1974)
Η δίκη των δικαστών (1974)
Love sorry, νονός Λίλης
Άλλη μια φασαρία, Σιμωνίδης

Μακελειό σε φανοποιείο στην Πάτρα: Νεκρός ένας 41χρονος!

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της Πάτρας πως ένας 41χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Ωστόσο, ένας ακόμη άνδρας έχασε τη ζωή του από ισχυρή φωτιά στον Ορχομενό!

Για την υπόθεση έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια ένας 40χρονος, ο οποίος ανακρίνεται, με τον ίδιο να αρνείται ότι τον χτύπησε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος πήγε σήμερα το πρωί στο φανοποιείο που διατηρεί ο 40χρονος στο Νέο Σούλι και κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο. Μετά από λίγη ώρα ο 41χρονος βρέθηκε νεκρός σε σημείο κοντά στο φανοποιείο. Ο ιατροδικαστής, που εξέτασε την σορό του, διαπίστωσε ότι έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο ύψος της καρδιάς.

Συγκλονιστική μαρτυρία για τον τρόμο της Ηλιούπολης! «Πήγα να κλείσω την πόρτα, αλλά με πρόλαβε με το αλυσοπρίονο»!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ήρθαν στο «φώς» της δημοσιότητας για το τρομακτικό περιστατικό της Ηλιούπολης, με την αδελφή του 47χρονου δράστη να περιγράφει όσα έγιναν στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» του ΣΚΑΪ.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μάλιστα, προβλήθηκε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που αστυνομικοί σπεύδουν στην πολυκατοικία και ακινητοποιούν τον 47χρονο, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, εδώ και πολλά χρόνια.

Ηλιούπολη

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή, ο 47χρονος είχε στήσει καρτέρι και περίμενε να βγει κάποιος από την πολυκατοικία, για να του πάρει τα κλειδιά και να μπει μέσα. Κάποια στιγμή βγήκε ο θείος του, τον οποίο ακινητοποίησε με πιστόλι, στη συνέχεια τον έβαλε χειροπέδες με βίαιο τρόπο, καθώς και μία κάλτσα στο στόμα και μονωτική ταινία.

Στη συνέχεια, ανέβηκε στον πρώτο όροφο, όπου μένει η αδερφή του με τον άντρα της και το 12χρονο παιδί τους και χτύπησε το κουδούνι. Ο σύζυγος της 50χρονης περίμενε έναν συνεργάτη του και άνοιξε την πόρτα, νομίζοντας ότι ήταν αυτός. Όμως, είδε έναν άνδρα με κράνος, να κρατά τσεκούρι και αλυσοπρίονο. Ο σύζυγος της αδερφής του δράστη προσπάθησε να κλείσει την πόρτα, αλλά τον πρόλαβε ο δράστης που έβαλε το αλυσοπρίονο ανάμεσα στην πόρτα και την κάσα, και ταυτόχρονα το πόδι του στην άκρη της πόρτας. Τόσο η 50χρονη, όσο και ο άντρας της προσπαθούσαν να κλείσουν την πόρτα, με την γυναίκα να καλεί ταυτόχρονα την αστυνομία. Εκείνη τη στιγμή, ο σύζυγός της με μεγάλη δύναμη άνοιξε την πόρτα και τον έσπρωξε στις σκάλες, με αποτέλεσμα ο 47χρονος να κατρακυλήσει μέχρι το ισόγειο.

Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, η 50χρονη μίλησε -μεταξύ άλλων- για την πρώτη επίθεση που είχε δεχθεί από τον αδερφό της με 15 μαχαιριές, όταν σώθηκε από θαύμα… “Πάντα ζούσαμε με τον φόβο και φυλαγόμασταν, αλλά μετά από 7 χρόνια δεν το περιμέναμε”, είπε χαρακτηριστικά.

Ραγίζει καρδιές: Πατέρας άφησε την «κόρη» του στην ερημιά… Κοιτώντας πίσω τον καθρέπτη, σοκαρίστηκε…! Δείτε το βίντεο! Θα λιώσετε!

Αυτό που πρόκειται να δείτε είναι μία φανταστική ιστορία, αλλά δυστυχώς, πράγματα σαν αυτά συμβαίνουν και στην πραγματική ζωή.

Αυτή η ιστορία αναφέρεται σε ένα ζευγάρι που αποφασίζει να μεγαλώσει την οικογένειά του υιοθετώντας ένα όμορφο κοκκινομάλλικο κοριτσάκι. Όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά, και οι δύο νέες αδερφούλες τα πήγαιναν περίφημα- μέχρι τη στιγμή που το υιοθετημένο κορίτσι άρχισε να κάνει μερικά αθώα λάθη. Για παράδειγμα, κατά λάθος, έριξε κρασί στο τραπεζομάντιλο της μητέρας της. Στην ουσία όμως, τα έκανε γιατί διψούσε για προσοχή και τρυφερότητα.

Όταν η μικρή έκανε μία αταξία σε ένα από τα υπνοδωμάτια, οι γονείς του υιοθετημένου κοριτσιού ενοχλήθηκαν τόσο σε σημείο να αρχίσουν να αναρωτιούνται για το αν έκαναν καλά να την υιοθετήσουν από την πρώτη στιγμή. Μπορεί απλώς να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους σχετικά με το πως ένα παιδί θα έπρεπε να συμπεριφέρεται, άσχετα από το γεγονός ότι το παιδί αυτό έχει ένα άσχημο παρελθόν.

Έτσι, ήρθε η στιγμή που οι γονείς πήραν την απαράδεχτη απόφαση. Η μάνα κι ο πατέρας θέλησαν να ξεφορτωθούν το υιοθετημένο παιδί- το οδήγησαν σε ένα απομακρυσμένο χωράφι και την άφησαν εκεί ολομόναχη.

Όπως ο πατέρας απομακρυνόταν με το αμάξι από το καημένο το μικρό κορίτσι, κοιτάζει πίσω από τον καθρέπτη του αυτοκινήτου. Τότε, μία σοκαριστική εικόνα αποκαλύφθηκε!
Παρακολουθήστε και περιμένετε να δείτε ως το τέλος το συγκλονιστικό και τολμηρό βίντεο, σχετικά με την εγκατάλειψη αθώων πλασμάτων



Source link

Κορωνοϊός: Αυτό είναι το εργαστήριο παραγωγής αντισηπτικών του στρατού Previous post Κορωνοϊός: Αυτό είναι το εργαστήριο παραγωγής αντισηπτικών του στρατού
Ποιo ήταν το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube Next post Ποιo ήταν το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *