“Δοκίμασα πρώτη φορά πρωκτικό σεξ και το λάτρεψα”: Εξομολογείται 30χρονη κοπέλα! – SEX

"Δοκίμασα πρώτη φορά πρωκτικό σεξ και το λάτρεψα": Εξομολογείται 30χρονη κοπέλα! - SEX

Η Κατερίνα αποκαλύπτει την αληθινή ερωτικής της ιστορίας, όταν έκανε πρώτη φορά πρωκτικό σεξ το οποίο και το λάτρεψε!

Η περιγραφή της 30χρονης για την πρώτη της φορά. Δείτε ποιος κινδυνεύει περισσότερο να πεθάνει κάνοντας “ σeξ ”; Ο άνδρας ή η γυναίκα;

Αναλυτικά η Κατερίνα λέει:

«Το αγόρι μου πάντα ανέφερε ότι ήθελε να το δοκιμάσει μαζί μου, αλλά τον απέκρουσα. Ένα βράδυ, ο φίλος μου με γύρισε μπρούμυτα, άρχισε να φιλά την πλάτη μου και να κατεβαίνει ολοένα και πιο χαμηλά.

Δεν ήξερα αν έπρεπε να τρομοκρατηθώ, να ντραπώ, να είμαι ευγνώμων που είχα κάνει ντους ή να διεγερθώ… Τα ένιωθα όλα αυτά ταυτόχρονα!

Ύστερα σκέφτηκα: “Εντάξει, είμαστε μαζί τόσο καιρό!”. Στην πραγματικότητα, έδωσα την άδεια στον εαυτό μου να ανοιχτεί και να δοκιμάσει το πρωκτικό σεξ, κάτι που είχα ορκιστεί ότι δε θα έκανα ποτέ.

Το λάτρεψα! Σίγουρα πονάει στην αρχή, αλλά ευτυχώς ο σύντροφός μου πήγαινε αργά και χρησιμοποίησε πολύ λιπαντικό. Ένιωθα λες και είχα κερδίσει μετάλλιο στην ενήλικη σεξουαλικότητα».

Δοκιμάστε και σεις το πρωκτικό σεξ σήμερα με μια athens escorts!

4+1 σημάδια που δίχνουν ότι ίσως δεν είσαι και πολύ καλός στο σ3ξ!

Δεν είναι καθόλου σπάνιο το γεγονός να περνάτε μία φάση της ζωής σας, όπου να μην είστε τόσο καλός στο ερωτικό παιχνίδι.

Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να σας αγχώνει αρκεί να ξέρετε αν όντως αντιμετωπίζετε τετοιο πρόβλημα!

Αυτές είναι οι 5 συνήθειες που δηλώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά στη σεξουαλική σας ζωή:
Δεν σας αρέσει να σας δίνει συμβουλές η σύντροφός σας

Είναι βασικό να συζητάτε με την σύντροφο τι σας αρέσει και ποιες είναι οι προτιμήσεις σας σε αυτόν τον τομέα. Όσο περισσότερο αποφεύγετε να λύσετε οποιοδήποτε σεξουαλικό θέμα έχετε, τόσο το χειρότερο,καθώς κανείς δεν θα το απολαμβάνει πια.

Η προσοχή σας αποσπάται κατά τη διάρκεια της πράξης

Όταν κάνετε σεξ πρέπει «να είστε εκεί» και με το μυαλό και με το σώμα. Αν σκέφτεστε άλλα πράγματα λογικό είναι να μην το απολαμβάνετε ούτε εσείς, αλλά ούτε και εκείνη.

 4+1 σημάδια που δίχνουν ότι ίσως δεν είσαι και πολύ καλός στο σ3ξ!

“Παίρνετε” πολλά αλλά “δίνετε” λίγα

Το σεξ είναι ένα παιχνίδι ρόλων.Είναι διαφορετικό να μη σας αρέσει το μια κίνηση της συντρόφου σας και άλλο να μην κάνετε το παραμικρό από εγωισμό.

Δεν καθοδηγείτε την ερωμένη σας

Βρείτε τρόπους να επικοινωνείτε και να καθοδηγείτε την σύντροφό σας σχετικά με αυτά που σας αρέσουν περισσότερο ή λιγότερο.

Μην κάνετε συγκρίσεις με ταινίες πορνό

Το μεγαλύτερο λάθος στα ζευγάρια.Το πορνό μπορεί να είναι ιδανικό για να ξεκινήσει το παιχνίδι αλλα παράλληλα να σας βάλει στην παγίδα της σύγκρισης.

Source link

Δείτε περισσότερα για το σεξ:

Άφωνοι σε αεροδρόμιο-Βρήκαν σε αποσκευές εκτοξευτήρα πυραύλων — ΣΚΑΪ (www.skai.gr) Previous post Άφωνοι σε αεροδρόμιο-Βρήκαν σε αποσκευές εκτοξευτήρα πυραύλων — ΣΚΑΪ (www.skai.gr)
To σπάνιο φίδι με τα δύο κεφάλια που βρέθηκε στις ΗΠΑ — ΣΚΑΪ (www.skai.gr) Next post To σπάνιο φίδι με τα δύο κεφάλια που βρέθηκε στις ΗΠΑ — ΣΚΑΪ (www.skai.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *