Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κρήτη: To πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κρήτη: To πρόγραμμα του πρωθυπουργού


Στην Κρήτη θα βρεθεί σήμερα 8-2 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης όπου θα παραστεί στις 11.15 στην τελετή θεμελίωσης του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα, στο Καστέλι Ηρακλείου.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για Ρέθυμνο όπου στις 13.30 είναι προγραμματισμένη συνάντηση με φορείς στον χώρο του δημαρχείου. Το ίδιο απόγευμα, στις 17.30, θα επισκεφτεί την 115 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, στο Ακρωτήρι της Σούδας.

Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για Χανιά καθώς στις 18.30 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συνάντηση στην αντιπεριφέρεια Χανιών ενώ στη συνεχεία θα επισκεφτεί το Δημαρχείο της πόλης.

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν ο υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο γενικός γραμματέας υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης.

Πηγή: skai.gr



Source link

Τι θα δείτε στον Πιο Αδύναμο Κρίκο Previous post Τι θα δείτε στον Πιο Αδύναμο Κρίκο
4χρονο κοριτσάκι ζητάει από έναν παππού να βγούνε φωτογραφία...Που να ήξερε ότι θα του άλλαζε η ζωή! - SEX Next post 4χρονο κοριτσάκι ζητάει από έναν παππού να βγούνε φωτογραφία…Που να ήξερε ότι θα του άλλαζε η ζωή! – SEX

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *