Γιατί θα λείπουν Χάρι και Μέγκαν από Χριστουγεννιάτικο πάρτυ Βασίλισσας

Γιατί θα λείπουν Χάρι και Μέγκαν από Χριστουγεννιάτικο πάρτυ Βασίλισσας


Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα χάσουν και τα δύο χριστουγεννιάτικα πάρτι της Βασίλισσας αυτή την εβδομάδα, καθώς πρόκειται να λείπουν στο Ηνωμένο Βασίλειο με το νέο έτος.

Το ζευγάρι δεν θα κάνει εμφάνιση στο ετήσιο πάρτι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, σύμφωνα με πηγές της Daily Mail.

Συγκεκριμένα θα απουσιάζουν από το γεύμα της παραμονής των Χριστουγέννων της οικογένειας στο παλάτι την Τετάρτη.

Πηγές τόνισαν ότι το ζευγάρι είχε ήδη ενημερώσει τη Βασίλισσα, η οποία κατανοεί την κατάσταση.

«Όπως έδειξε το ζευγάρι πριν από λίγες εβδομάδες, παίρνουν λίγο χρόνο μαζί σαν οικογένεια», όπως αναφέρεται στην Daily Mail. «Αυτό σημαίνει ότι θα χάσουν τα Χριστουγεννιάτικα γεγονότα».

Ο Χάρι και η Μέγκαν βρίσκονται προς το παρόν σε διάλειμμα έξι εβδομάδων από τα βασιλικά τους καθήκοντα για να περάσουν χρόνο με το μωρό τους και θα περάσουν τα Χριστούγεννα με τη μητέρα της Μέγκαν, τη Ντόρια Ράγκλαντ, σε μια άγνωστη τοποθεσία στο εξωτερικό.

Η βασίλισσα διοργανώνει την εκδήλωση κάθε χρόνο για να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους της στο παλάτι.

Η παράδοση αυτή της βασιλικής οικογένειας περιλαμβάνει το ετήσιο γεύμα με γαλοπούλα και γαρνιτούρες στο παλάτι του Μπάκιγχαμ την Τετάρτη πριν από τα Χριστούγεννα. 

Ο Άρτσι, ηλικίας 7 μηνών, επίσης θα χάσει τη διασκέδαση με τους ξαδέλφους του πρίγκιπα Γεώργιο, Πριγκίπισσα Σάρλοτ και Πρίγκιπα Λούις, καθώς τα παιδιά και τα μωρά απολαμβάνουν το δικό τους χριστουγεννιάτικο δείπνο σε ξεχωριστό δωμάτιο.

Τον περασμένο μήνα, το παλάτι επιβεβαίωσε τα σχέδια του Χάρι και της Μέγκαν σε μια δήλωση:

«Αφού περάσαμε τις δύο τελευταίες Χριστουγεννιάτικες στιγμές στο Σάντρινγκχαμ, ο Δούκας και η Δούκισσα θα περάσουν τις διακοπές τους φέτος, ως νέα οικογένεια, με τη μητέρα της Δούκισσας, Ντόρια».

Θα επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, πιθανότατα μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, για να ξεκινήσουν τη νέα τους φιλανθρωπική δράση μετά τη διάσπαση τους από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.
 

Πηγή: Daily Mail



Source link

Όσα ακούν τα αυτιά μας στις πιο πριβέ στιγμές! - SEX Previous post Όσα ακούν τα αυτιά μας στις πιο πριβέ στιγμές! – SEX
Ερντογάν: Αμφισβητεί τη Συνθήκη των Σεβρών-Θα ξεκινήσει γεωτρήσεις ανατολικά της Κρήτης Next post Ερντογάν: Αμφισβητεί τη Συνθήκη των Σεβρών-Θα ξεκινήσει γεωτρήσεις ανατολικά της Κρήτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *