Βγείτε στην 1η σελίδα της Google στα ΔΩΡΕΑΝ αποτελέσματα!

seo

Βγείτε στην 1η σελίδα της Google στα ΔΩΡΕΑΝ αποτελέσματα!

Tο Search Engine Optimization (SEO) είναι μια αποτελεσματική διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας σε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά που επιλέγουμε να στοχεύσουμε. Αποτελείται από μια πολύπλοκη διαδικασία και απαιτεί καλή μελέτη ανταγωνισμού κατάταξης και λέξεων κλειδιών που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για την βελτίωση της ιστοσελίδας μας στις κατατάξεις των μηχανών αναζήτησης.

Γνωρίζοντας την βασική λειτουργία των μηχανών αναζήτησης μπορούμε να βελτιώσουμε την σελίδα μας προκειμένου να έχει καλύτερη κατάταξη και συνεπώς αύξηση επισκεψιμότητας!  Η διαδικασία απαιτεί χρόνο (μήνα-ες συνεχούς βελτίωσης) αλλά και πάγια συντήρηση αν οι στόχοι μας είναι αρκετά υψηλοί, προκειμένου να διατηρούμε ή και να αυξάνουμε συνεχώς την νέα θέση μας στις κατατάξεις των μηχανών αναζήτησης! Το κόστος της υπηρεσίας μπορεί να ξεκινήσει από ένα μικρό ποσό για μια σχετική βελτίωση και να αυξηθεί δυναμικά όσο αυξάνουμε τους στόχους μας. Αξίζει να σημειωθεί πως το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό.

SEO Πως γίνεται η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας

Χαρακτηριστικά διαδικασίας SEO (σε 2 φάσεις)

  1. ON PAGE SEO
  • Προσαρμογή & Βελτιστοποίηση του κώδικα της ιστοσελίδας σας ώστε να είναι φιλικός προς τις μηχανές αναζήτησης
  • Προσαρμογή των META TAGS
  • Προσαρμογή του TITLE
  • Προσαρμογή του META DESCRIPTION
  • Optimize τα στοχευμένα keywords
  • Βελτιστοποίηση του περιεχομένου με τις λέξεις κλειδιά
  • Προσθήκη Google Analytics για ανάλυση της συμπεριφοράς των χρηστών και βελτίωση των αδύναμων σημείων της ιστοσελίδας

2. OFF PAGE SEO

* Όλα τα backlinks χτίζονται με απόλυτα φυσικό τρόπο και όχι αυτοματοποιημένο, έτσι ώστε να είναι απολύτως φυσικά στις μηχανές αναζήτησης, αποφεύγοντας έτσι το ενδεχόμενο να θεωρηθεί η ιστοσελίδα ως spam website


Γιατί να διαλέξετε εμάς;

Η PARAMARKETING.GR είναι απόλυτα εξειδικευμένη στην επιστήμη του search engine optimization (seo), καθώς διαθέτουμε αναλυτές του αλγορίθμου pagerank της Google και αποκτάμε έτσι συνεχής γνώση των λειτουργιών των μηχανών αναζήτησης και των συστημάτων κατάταξης.  Με λίγα και απλά λόγια, ξέρουμε πως λειτουργούν τα συστήματα κατάταξης, και γνωρίζουμε πως να τα επηρεάσουμε…

 

portes-italias-asfaleias Next post Πόρτες ασφαλείας στην Αθήνα στις καλύτερες τιμές σε μεγάλη ποικιλία και στα πιο μοντέρνα σχέδια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *